• Inschrijving PVCV Herfst Voetbaldagen op het KNVB complex. Nu ook zonder overnachting mogelijk! 

  24 sep 2020
 • Al jaren organiseert PVCV in de schoolvakanties voetbaldagen voor haar jeugd met altijd veel plezier en animo omdat er altijd meer dan 100 kinderen mee doen aan deze dagen. Omdat we het belangrijk vinden om daarin te variëren zodat het voor de deelnemers ook daarin interessant te houden zullen we deze herfst vakantie een volledig nieuw gaaf evenement gaan organiseren met onder andere een voetbal programma op het KNVB complex in Zeist waar het Nederlands Elftal doorgaans traint met daarbij ook een overnachting. 

   
  Twee volledige dagen de kinderen het gevoel geven dat ze even een profvoetballer zijn maar vooral heel veel voetbalplezier beleven met ook een overnachting dat is het doel van dit nieuwe evenement. Leuk om mee te doen met teamgenoten maar ook zeker eventueel met andere voetbalvrienden vanuit PVCV of clubs van andere verenigingen zijn welkom.

   
  We zullen als groep verblijven bij de Paasheuvelgroep Austerlitz wat gevestigd zit in Zeist. ( circa 25 rijden minuten van Vleuten ). Hier zullen de maaltijden worden verzorgd en zal de overnachting zijn. Zie hieronder de link naar de locatie waar we zullen verblijven. De voetbaldagen zijn ook tevens mogelijk zonder overnachting.  

  https://www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/austerlitz 

   
  Dit verblijf zit naast het KNVB voetbal centrum. Hier zullen we in het programma onder andere gaan trainen en een onderling toernooi gaan spelen met de deelnemers. Daarnaast zal het programma ook nog bestaan uit andere voetbalactiviteiten maar ook veel leuke ontspanning activiteiten waaronder een FIFA toernooi. Twee dagen lang zal er een uitgebreid voetbal en ontspanning programma zijn waarbij het onmogelijk gaat zijn dat de deelnemers zich gaan vervelen en weten we zeker dat het twee geweldige dagen worden voor de echte voetballiefhebbers. Zie hieronder ook een link waar je de locatie van het KNVB centrum kan zien.  

   https://www.knvb.nl/campus/over-de-knvb-campus 

  Daarnaast zijn alle maaltijden , tussendoortjes en drinken volledig verzorgd tijdens de volledige 2 dagen naast uiteraard de overnachting in 6 , 8 of 10 persoonskamers. De kinderen kunnen in kamers worden ingedeeld bij teamgenoten of voetbalvrienden waarbij verzoeken kunnen worden doorgegeven. Als je kiest voor het voetbaldagen programma zonder overnachting dan is de lunch met drinken en tussendoortjes inclusief.  

  Het evenement zal worden aangeboden worden voor twee verschillende leeftijdsgroepen en blokken waardoor het voor de kinderen ook leuker is qua vergelijkbare leeftijd wat aanwezig is en daardoor ook een grotere groep kan deelnemen aan dit gave nieuwe evenement.   

   
  Blok 1 : Maandag 19 oktober en dinsdag 20 oktober is het evenement voor de Benjamins , JO8 , JO9 en JO10 leeftijd teams.   

   

  Voor deze leeftijdsgroep onderstaande 2 opties.  

  Optie 1 : Maandag 19 en dinsdag 20 oktober met overnachting. 

  Optie 3 : Maandag 19 en dinsdag 20 oktober zonder overnachting. 

   
  Blok 2 : Dinsdag 20 oktober en woensdag 21 oktober is het evenement voor de JO11 , JO12 en JO13 leeftijd teams.  

   
  Voor deze leeftijdsgroep onderstaande 2 opties. 

   
  Optie 2 : Dinsdag 20 en woensdag 21 oktober met overnachting. 

  Optie 4 : Dinsdag 20 en woensdag 21 oktober zonder overnachting. 

   

  Bij optie 1 en 3 ontvangen we de kinderen tussen 9.00 en 10.00 op de 1e dag bij Paasheuvelgroep Austerlitz wat naast het KNVB complex zit gevestigd. Hier zullen we ook overnachten met deze groep. De 2e dag is het programma dan om circa 17.00 afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden na hopelijk 2 geweldige dagen. Alle maaltijden , overnachting en volledige programma is volledig inclusief. Kosten slechts €99. Ouders kunnen ook mee als begeleider als ze dat willen en daarvoor zijn de kosten dan €80 volledig inclusief. 

   
  Bij optie 2 en 4 ontvangen we de kinderen beide dagen tussen 9.00 en 10.00 bij Paasheuvelgroep Austerlitz en kunnen de kinderen daar beide dagen tussen 17.00 en 18.00 weer opgehaald worden. Lunch en drinken is beide dagen volledig verzorgd naast uiteraard het volledig programma. Kosten voor deze twee volledig verzorgd dagen slechts €80 

   
  Uiteraard zal er tijdens dit evenement een corona reglement actief zijn die we als organisatie serieus nemen en hanteren tijdens die evenement. De kinderen van blok 1 en 2 zullen een verschillend programma aangeboden krijgen ook op de dinsdag.  

   
  Begeleiders : Vanuit de organisatie zullen er alleen maar ervaren PVCV trainers / begeleiders actief zijn bij dit evenement en kunnen we garanderen dat de kinderen in goede en veilige handen zullen zijn.   

   
  Daarnaast is er dus ruimte dat er 10 ouders mee zouden kunnen mits mensen dat willen bij kinderen die voor de overnachting optie kiezen. Bijvoorbeeld als een kind niet alleen durft of dat er 1 ouder mee gaat als er meerdere uit 1 team mee gaan om daarin stukje te begeleiden richting deze kinderen . Deze begeleiders zullen het volledig programma mee draaien en kunnen tevens een stukje ondersteunen bij de organisatie. Ook voor deze mensen zullen het voor zeker twee leuke en gezellige voetbaldagen worden op een prachtige locatie.   

   
  Belangrijk om te vermelden is dat mits het evenement niet door zal kunnen gaan vanwege corona dat iedereen zijn volledige inschrijfgeld uiteraard terug ontvangt.   

   
  Wil je absoluut mee doen aan deze dagen en je even Virgil van Dijk of Frenkie de Jong voelen schrijf je dan in door onderstaande gegevens te mailen naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com   

   
  ●Optie 1 of 3  (Benjamins ,JO8,JO9 en JO10 leeftijd) of Optie 2 of 4 (JO11 , JO12 en JO13 leeftijd).   

  ●Naam deelnemer.  

  ●Leeftijd deelnemer.   

  ●Team waarin je speelt binnen PVCV of andere club.  

  ●Namen en 06 nummers ouder of ouders (mocht er een calamiteit zijn zodat we de ouders altijd kunnen contacten).   

  ●Eventuele verzoeken qua groepsindeling of andere belangrijke zaken die we moeten weten van de deelnemer.   

   
  Wil je als begeleider mee dan graag dit vermelden bij de inschrijving met volledige voor en achternaam en dat je dus mee wilt als begeleider. Er kunnen maximaal 10 begeleiders mee per blok.  

  Per blok kunnen er een maximaal aantal kinderen deelnemen aan dit evenement waarbij vol is vol word gehanteerd vanwege veiligheid maar ook het aantal bedden wat beschikbaar is. Schrijf je dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen. Als het evenement vol is zullen we dit communiceren. Tot die tijd is inschrijving mogelijk.  


  Organisatie PVCV Voetbaldagen