• Younes El Yandouzi nieuwe TM Bovenbouw bij PVCV

  31 jan 2021
 • Younes El Yandouzi nieuwe TM Bovenbouw bij PVCV

  PVCV Vleuten is verheugd dat Younes El Yandouzi de nieuwe technisch manager bovenbouw (TM BB) wordt in het technisch hart van de club. Younes is geen onbekende voor PVCV; hij was vorig seizoen al actief als interim-trainer van de JO19-1. Die samenwerking is goed bevallen van beide kanten zodoende geleid tot een terugkeer bij PVCV.

  Younes wordt verantwoordelijk voor de technische aansturing van de teams vanaf de JO13 tot en met de JO19. Ook zal hij verantwoordelijk worden voor verder professionaliseren van de begeleiding van de trainers en voetballers, het uitbouwen van het technisch beleid voor de jeugd voor zowel selectie als niet-selectie. Ook zal hij het project startten dat moet leiden naar het certificaat Regionale Jeugdopleiding van de KNVB. Dat laatste moet het sluitstuk zijn van de kwaliteitsimpulsen die zijn en worden doorgevoerd bij de jeugdafdeling.

  Younes El Yandouzi: “Ik heb PVCV leren kennen als een ambitieuze club waar de focus ligt op het versterken van de structuur van de club om zodoende ook op lange termijn succesvol te zijn. Na een mooie tijd bij SCH’44 waar ik met veel plezier heb gewerkt, werd het tijd voor weer een stapje hoger en PVCV is die mooie club waar dat kan. De jeugdselecties van PVCV spelen op een hoog niveau en er worden vele activiteiten georganiseerd voor alle jeugdspelers. Er is voor iedereen altijd wat te doen bij PVCV. Ik kom graag helpen om de ontwikkeling van de club nog verder te versterken.”

  Peter Meloen, Bestuurslid Voetbalzaken: “Met Younes willen we weer een stap verder gaan in de verdere professionalisering van de club, onder andere nu we voornemens zijn het project naar certificaat Regionale Jeugdopleiding te starten. We houden het zo ook weer dicht bij huis, want Younes woont vlak bij de club.”

  Younes heeft ervaring opgedaan in het technisch management van de jeugd van UVV en was de afgelopen twee seizoenen HJO bij SCH’44. Behalve bij PVCV is hij ook jeugdtrainer geweest bij UVV, SCH’44 en USV Hercules. Bij die laatste zal hij komend seizoen ook de JO18-1 trainen.

  Piethein Leune, interim-voorzitter TJC van PVCV: “Younes is een jonge, energieke en kundige TM die we graag de leiding over de bovenbouw geven. Hij heeft daarnaast al een behoorlijke ervaring en we hebben hem leren kennen als een prettige persoonlijkheid. Al met al een goede match voor PVCV waar we de ambitie hebben om over de volle breedte van de club het niveau van ontwikkelen van de voetballers willen verhogen. Wij zullen Younes een warm welkom geven en wensen hem veel plezier en succes bij ons.”

  Younes woont in Langerak in Leidsche Rijn heeft recent zijn Master afgerond in Data Science, na zijn Bachelor in natuur-en sterrenkunde en wiskunde aan de Universiteit van Utrecht en werkt nu in de financiële sector. In het voetbal behaalde hij het UEFA B trainers- diploma en is hij de opleiding Hoofd Opleidingen B bij de KNVB aan het afronden. In de toekomst hoopt hij ook te worden toegelaten tot de UEFA A opleiding. Daarnaast is hij eigenaar van het door hem opgerichte SIMO Champs dat voetbaltrainingen organiseert gericht op het individu.

  De TJC zal zorgdragen voor een goede overdracht van de huidige TM BB Mitch Maas naar Younes. We zullen in de komende weken de trainersstaf van volgend jaar definitief vastleggen zodat we met een vliegende start kunnen beginnen aan wat hopelijk eindelijk weer een normaal voetbalseizoen gaat worden.