• Afgelopen maandag 12 april was Hugo jarig, wat we hebben gevierd op de training afgelopen vrijdag, waarbij Hugo is toegezongen en hij had nog een leuke kleine verrassing,…… snoepjes !
    Vandaag, zaterdag 17 april, stond de 2e ronde van het 2e PVCV Vleuten Cup toernooi op het programma. Om 13.00 uur was de start ronde 2 van onze poule 6, groep B op echt gras van veld 5. We waren weer met een compleet team van 11, onze toppers : Ties, Mathijs, Owen, Dennis, Thijs, Luna-Faie, Hugo, Guus, Jasper, Adam en Koen. En we speelden weer tegen dezelfde teams als vorige week: selectieteam JO9-2 en JO10-4, voor een revanche…….
    Vandaag was Dominique en onze teambegeleidster Charlotte er bij, met ook nog eens een prachtige zonnige dag. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie voetbaldag….
    Gezien de resultaten van vorige week, wordt het een spannende maar ook weer pittige klus om te winnen van JO10-4 en JO9-2. Wij waren de eerste wedstrijd vrij en konden we kijken naar de wedstrijd van JO10-4 tegen J09-2, welke werd gewonnen door JO9-2 met 2-1. Daarna waren wij aan de beurt tegen JO10-4. Wederom een gelijk opgaande strijd met kansen aan beide zijden. Door het hobbelige grasveld was het lastig om goede zuivere schoten op het doel van de tegenstander te schieten, of er zat vaak een been/voet van de tegenstander tussen. Na 20 minuten speeltijd was daar helaas het fluitsignaal van het einde en stond er een ‘brilstand’ op het score bord (0-0)….
    Direct erna was de start van de laatste wedstrijd van deze poule tegen JO9-2. Vorige week verloren met 1-2, dus nu de kans op revanche. De strijd werd volop aangegaan, met z’n allen goed verdedigen, helpen en veel overspelen, met goede kansen. Gelukkig werd de inspanning beloond met een 1-0 voorsprong in de 1e helft. Tja dan de tweede helft van 10 minuten vasthouden of nog beter de voorsprong verdubbelen.
    Helaas kwam de 1-1 er al na 5 minuten. Dus nu wordt het volop knokken voor elke meter, en daar was een hele mooie kans voor ons op de 2-1, maar jammer genoeg was deze op de paal. En dan valt in de laatste minuut ook nog een tegendoelpunt, bah, dus helaas verloren met 1-2. Maar wel een super leuke en spannende wedstrijd. Tja, en dan nog even lekker penalty’s nemen en limonade drinken in het mooie zonnetje.
    Iedereen kon weer vol trots en met opgeheven hoofd van het veld stappen, want er is weer hard gewerkt, goed verdedigd, geknokt voor elke meter, en ook mooie kansen & aanvallen. Op naar volgende week voor de kruisfinales van dit toernooi, tegen wie zullen we spelen uit poule 6, groep A…..?
    Tot volgende week allemaal, en geniet van het mooie zonnige weekend.