• Wedstrijdsecretariaat

  Contact
  Voor alle vragen rond competitie-, beker- en oefenwedstrijden kunt u een mail sturen naar wedstrijdsecretariaat@pvcv.nl


  De e-mails worden iedere dag gelezen en beantwoord na 16.00 uur door: Ursula, Luciënne en Ingrid.

  Individuele WhatsApp berichten kunnen wij niet in behandeling nemen. 
  1. Ik krijg niet voldoende spelers op de been. Wat kan ik doen?
  2. 
  Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?
  3. 
  Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?
  4. 
  Hoe regel ik een oefenwedstrijd?
  5. 
  Wat moet er allemaal worden geregeld voor een doordeweekse wedstrijd?
  6. 
  Wat doe ik als een uitslag nog niet of niet juist bij de KNVB bekend is?

  1. Ik krijg niet voldoende spelers op de been. Wat kan ik doen?
  1. Kijk eerst of je bij andere teams spelers kunt lenen.
  2. 
  Vraag bij thuiswedstrijden aan het wedstrijdsecretariaat of er ruimte op de velden/in de kleedkamers is om die dag eerder of later te spelen; wellicht krijg je op een andere tijd wel genoeg spelers bij elkaar. Zie Hoe kan ik een tijdwijziging aanvragen?
  3. 
  Vraag een snipperdag aan bij het wedstrijdsecretariaat (dit kan niet voor bekerwedstrijden). Zie onder Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?
  4. 
  Zoek contact met de tegenstander en kijk of je tot een andere datum kunt komen. Zie voor de regels die hiervoor gelden Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?
  5. 
  Lukt dit helaas allemaal niet, meld het dan aan het wedstrijdsecretariaat. Zij melden de situatie aan de KNVB, die uiteindelijk beslist over spelen en/of gevolgen.

  2. Hoe kan ik een snipperdag/baaldag aanvragen?
  Let op: onderstaand geldt alleen voor wedstrijden in de B-categorie van PVCV.
  1. 
  Stuur het verzoek in een mailtje naar het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@pvcv.nl). Vermeld datum, tijd, team en tegenstander.
  2. 
  Het verzoek dient uiterlijk zondagavond 19:00 uur voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn. Zo heeft het wedstrijdsecretariaat voldoende tijd om dit bij de KNVB aan te vragen.

  De KNVB zal de wedstrijd uitstellen en t.z.t. opnieuw inplannen. 

  De KNVB regels:
  - Verzoeken tot vrijstelling (zogenaamde baaldagen) worden in de periode van 3 september 2016 tot 4 maart 2017 (datum is nog onder voor behoud) in behandeling genomen.
  Vanaf dit seizoen (2016-2017) wordt er per team in de B-Categorie maximaal 1 snipperdag/baaldag verleend.
  Een snipperdag/baaldag kan niet voor bekerwedstrijden worden aangevraagd. 

  3.    Hoe regel ik een inhaalwedstrijd?
  Bij een uitwedstrijd: 
  Zoek contact met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander. Zij zullen de verplaatsing verder begeleiden.

  Bij een thuiswedstrijd:
  1. 
  Zoek contact met de tegenstander en leg het hen voor. 
  2. 
  Informeer, zodra het contact is gelegd maar uiterlijk dinsdag voor 19:00 uur 10 dagen vóór de oorspronkelijke speeldatum, laat het wedstrijdsecretariaat weten dat je in gesprek bent met de tegenstander om tot een verplaatsing van de wedstrijd te komen.
  3. 
  Het wedstrijdsecretariaat zal bij de KNVB aangeven dat de wedstrijd in overleg met de tegenstander naar een andere datum en tijd zal worden verplaatst.
  4. 
  Zodra je met de tegenstander tot een nieuwe datum en tijd bent gekomen, neem dan wederom contact op met het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat zal beoordelen of de wedstrijd op dat moment gespeeld kan worden.
  5. 
  Na akkoord zal het wedstrijdsecretariaat de KNVB en de aanvrager informeren. De aanvrager kan het definitief bevestigen aan de tegenstander.
  6. 
  Indien er doordeweeks teams verzet moeten worden, dan kan dit enkel onderling met de teams geregeld worden. Zie voor een actueel overzicht van de trainingen op onze website.

  4. Hoe regel ik een oefenwedstrijd?
  1. 
  Als je met de tegenstander een datum+tijd hebt bepaald, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat zal beoordelen of de wedstrijd op dat moment op de velden van PVCV gespeeld kan worden.
  2. 
  Na akkoord van het wedstrijdsecretariaat terugkoppelen dat de wedstrijd gespeeld kan worden. Je kunt het dan ook bevestigen naar de tegenstander.
  3. 
  Een oefenwedstrijd kan ook voor de zaterdag aangevraagd worden. Als het past, zal de wedstrijd opgenomen worden in het programma van de zaterdag, inclusief toewijzing van veld en de kleedkamers.

  De PVCV regels:

  • Een oefenwedstrijd is altijd onder voorbehoud: als er KNVB wedstrijden op dat tijdstip worden gepland zal het wedstrijdsecretariaat contact met je opnemen.
  • Oefenwedstrijden op doordeweeks avonden kunnen beperkt worden gespeeld, mits er geen andere trainingen/wedstrijden staan gepland.
  • Over elke doordeweekse wedstrijd wordt het wedstrijdsecretariaat geïnformeerd, ook die in overleg met de betreffende teams zijn geregeld op een trainingsmoment.

  5. Wat moet er allemaal worden geregeld voor een doordeweekse wedstrijd?
  Een team dat een doordeweekse inhaal- of oefenwedstrijd heeft georganiseerd (zie Hoe regel ik een inhaalwedstrijd? of Hoe regel ik een oefenwedstrijd?), dient rekening te houden met de volgende zaken:

  Het team moet zelf zorgen dat het veld wordt klaargemaakt (hoekvlaggen/doelen uitklappen) en niet onbelangrijk: het team moet ervoor zorgen dat dit ook weer wordt opgeruimd
  1. 
  Er is géén wedstrijdtafel van ontvangst en het team zal zelf de tegenpartij moeten ontvangen
  2. 
  Een 9×9 op het veld betekent ook dat de kleine doelen moeten worden opgeruimd; dat is niet aan de kant schuiven, maar terugzetten op veld 3
  3. Uitslag invullen sportlink (computer bij de wedstrijdtafel)

  6. Wat doe ik als een uitslag nog niet of niet juist bij de KNVB bekend is?
  Het kan zijn dat een uitslag van een gespeelde wedstrijd nog niet of verkeerd in de standen is opgenomen. Gaat het om een thuiswedstrijd, meld het dan aan het wedstrijdsecretariaat. Betreft het een uitwedstrijd, kaart dit dan eerst aan bij het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander. Krijg je binnen een redelijke termijn geen of een negatief antwoord, meld het dan bij het PVCV wedstrijdsecretariaat.