• Uit bij De Meern mochten we op het hoofdveld spelen wat er mooi bij lag in de vroege ochtendzon.

  PVCV deed er ook alles aan om er een mooie wedstrijd van te maken en ging voortvarend van start. Er werd leuk gecombineerd, de tegenstander werd onder druk gezet en PVCV kreeg een aantal corners die levensgevaarlijk waren. Een corner van Sven leek te kunnen worden binnen gelopen van dichtbij, maar werd net door iedereen gemist. Een volgende corner van Louka was wel raak, toen Twan hem in de korte hoek binnenschoot, 0-1!

  Thijs kwam goed door over rechts en had een mooie voorzet op Louka, die de keeper redding zag brengen op zijn inzet en daarmee zijn sterke openingsfase niet wist te bekronen met een doelpunt. Jasper gaf een prachtige steekbal door het midden op Panagiotis die buitenspel wist te omzeilen en oog in oog met de keeper beheerst binnenschoot, 0-2. Een corner van Louka werd bijna binnengekopt door Panagiotis. Een volgende corner was een kopie van de eerste, waarmee Twan alweer zijn tweede van de ochtend binnenschoot, waar hij best een gewoonte van mag maken!

  Uit een zeldzame tegenaanval wist De Meern zomaar 1-3 te maken, maar daar raakte PVCV niet van in de war. Daan begon als laatste man aan een rush vanaf eigen helft tot aan het strafschopgebied, waarna de bal via Sven bij Brent kwam. Brent liet de keeper kansloos met een knal van buiten de 16 in de rechterbovenhoek, 1-4.

  De tweede helft was PVCV ook heer en meester, maar was men soms iets te gretig, waardoor er veelvuldig gefloten werd door buitenspel. De Meern probeerde met lange ballen de snelle voorhoedespelers in stelling te brengen, maar net als in de eerste helft liet de verdediging zich hierdoor niet verrassen. Thijmen voetbalde ook goed mee en kon daardoor menig balletje oppikken.

  Pascalle had een sterke actie over rechts, maar zag haar voorzet worden geblokt. Ze wist de bal echter terug te veroveren en schoot de bal binnenkant paal in de korte hoek binnen, 1-5! Daan vond het weer eens tijd worden voor een rush vanaf eigen helft en kwam ditmaal recht voor het doel uit en besloot te schieten. Hij had pech dat zijn schot via de binnenkant van de paal uit het doel kwam, maar dat was het geluk van Pascalle die de rebound wist binnen te schieten, 1-6.
  Het slotakkoord was voor Louka die een voorzet van Pascalle over links wist binnen te glijden en daarmee de eindstand op 1-7 bracht. Goed gedaan allemaal!!