• Hou je van voetballen, maar heb je geen zin in allerlei verplichtingen of om een halve dag van je vrije weekend op pad te zijn? Maar je vindt het wel leuk om in de buurt  op een vaste avond met een groepje gelijkgestemden, georganiseerd een balletje te trappen? Dan is dit wellicht een sportieve uitdaging!

  Wat is de bedoeling? 
  Op vrijdagavond hebben we de beschikking over een heel kunstgrasveld met kleine doeltjes, waar we op 2 halve velden tegen elkaar kunnen voetballen.

  Voor wie is het bedoeld? 
  Voor volwassen liefhebbers, die het wel leuk vinden om te voetballen, maar die niet als volledig lid bij een club in competitieverband in het weekend willen spelen. Bijvoorbeeld: (oud-)PVCV leden, voetbalvaders en mensen uit de buurt die op deze manier andere mensen willen leren kennen en gewoon een uurtje per week willen sporten.

  Waar? 
  Op een kunstgrasveld bij PVCV (Europaweg 52, 3451 HG Vleuten). De club zal het veld, doelen, hesjes, ballen en een kleedkamer ter beschikking stellen.

  Wanneer? 
  Op de vrijdagavond van 20:30 tot ca. 22:00.

  Meedoen?
  Kijk hier voor de tarieven voor het vrijdagvoetbal. Door het lidmaatschap ben je trainingslid bij PVCV. Wil je ook af en toe mee doen bij een PVCV senioren team in competitie verband (maximaal 6 wedstrijden per seizoen), dan betaal je het tarief van het Niet Spelend Lid. Hiervoor moet je wel minimaal 3 jaar lid zijn van PVCV. Als je dan de smaak weer helemaal te pakken hebt en je zou weer in een seniorenteam willen gaan voetballen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

  Inschrijven?
  Inschrijven kan door hier het aanmeldingsformulier downloaden en in te vullen. Meer info? Mocht je meer informatie willen hebben, dan kan je mailen naar vrijdagavondvoetbal@pvcv.nl.

   

  MELD JE HIER AAN