• UPDATE: vanwege het coronavirus gaat de bingo van 3 april NIET door! De gemaakte reserveringen blijven geldig voor de volgende bingoavond


  Vrijdag 3 april is de laatste bingo van het seizoen in de kantine van PVCV.  Er hebben nu al meer dan 50 mensen gereserveerd, dus wees er snel bij met reserveren! De organisatie ligt wederom in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje.

  Prijzenpakket:

  Diverse geldprijzen, Bonsaiboompjes, Bakkerijbonnen Akkermans, printer, Intratuin bonnen, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, stofzuiger tuingereedschappen, dinerbonnen (van Blauw en Florent) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld !

  Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030-6771520). De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 3 april in de nieuwe kantine van PVCV.

  De volgende bingoavond is in het nieuwe seizoen na de zomervakantie. Meer informatie horen jullie snel !

  P.s. rolstoelbezitters kunnen tegenwoordig ook goed terecht in de kantine van PVCV.