• Vrijdag 20 mei zal de volgende bingoavond weer plaats vinden bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. Gelukkig mag alles weer dus wees er snel bij met reserveren! De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje. 

    Prijzenpakket:

    Diverse geldprijzen, Bonsaiboompjes, Bakkerijbonnen Akkermans, magnetron,Intratuin bonnen, Rituals pakket, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, stofzuiger tuingereedschappen, dinerbonnen (van Blauw en Florent) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld !

    Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030-6771520). De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 20 mei in de nieuwe kantine van PVCV.

    P.s. rolstoelbezitters kunnen tegenwoordig ook goed terecht in de kantine van PVCV.