• Vrijdag 22 maart laatste bingoavond PVCV van dit seizoen

  11 mrt 2024
 • Vrijdag 22 maart zal de laatste bingoavond plaats vinden bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. Wees er snel bij met reserveren want de afgelopen bingo avonden werden goed bezocht! De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje.

  Prijzenpakket:

  Diverse geldprijzen, Bonsaiboompjes, Bakkerijbonnen Akkermans, Intratuin bonnen, Douglas en Ici Paris bonnen, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, dinerbonnen (van Blauw) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld !

  Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (bingo@pvcv.nl of 030-6771520). De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 22 maart in de kantine van PVCV.

  Er zijn al meer dan 50 aanmeldingen dus wees er snel bij! De datum van de volgende bingoavond is zeer waarschijnlijk vrijdag 27 september.