• Vrijdag 22 maart zal de vierde bingoavond plaats vinden bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. Wees er snel bij met reserveren want de afgelopen bingo avonden werden goed bezocht! De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje.

    Prijzenpakket:
    Diverse geldprijzen, Bonsaiboompjes, Bakkerijbonnen Akkermans, Intratuin bonnen, Douglas en Ici Paris bonnen, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, dinerbonnen (van Blauw) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld !

    Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Er zijn al 40 reserveringen binnen, dus om zeker te zijn van een plaats kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (bingo@pvcv.nl of 030-6771520). De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 15 december in de PVCV kantine.