• Voorzitter Jan Baltus stopt per 1 augustus

  14 jul 2022
 • Beste leden van PVCV,                                                                14 juli 2022

  Onze voorzitter Jan Baltus heeft aangeven om na 7,5 jaar te gaan stoppen met zijn vrijwilligerswerk binnen het bestuur van PVCV en dat is ongelofelijk jammer. Mensen zoals Jan zijn moeilijk te vinden en mede daardoor zijn wij als PVCV nog steeds op zoek naar een voorzitter die het liefst met eenzelfde inzet, begrip, wijsheid en humor zijn taken wil overnemen.

  Jan heeft eerst ervaring opgedaan als secretaris van PVCV en de laatste 4 jaar als voorzitter gefunctioneerd. Naast alle gerealiseerde projecten en overige zaken is zijn laatste huzarenstuk toch wel het in samenwerking met de Gemeente Utrecht binnenhalen van een nieuw (kunstgras)hoofdveld voor het seizoen 2022-2023 en een nieuw kunstgrasveld voor het seizoen 2023-2024. Het nieuwe kunstgrasveld komt in plaats van het huidige (gras)veld 4.

  Het was superfijn hoe Jan de verbinding altijd weer kon vinden. In het bestuur was echt niet altijd iedereen het met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwam de beste oplossing altijd wel boven, waarbij het bevlogen leiderschap van Jan vaak een grote rol speelde. Jan was een voorzitter waar het bestuur op kon bouwen!

  Vanaf 1 augustus gaat Jan zich richten op andere doelen. Hij zal binnen de club nog betrokken blijven als leider/trainer van een jeugdteam en hij zal zijn voetbalcapaciteiten nog laten zien in een seniorenteam. Als bestuur zijn wij zeer dankbaar voor de mooie tijd die wij met hem hebben gehad. De samenwerking hebben wij als bijzonder prettig ervaren en er zijn fraaie resultaten geboekt.

  Tot er zich een nieuwe voorzitter aandient, zal het huidige bestuur zijn taken zo goed als mogelijk overnemen, vanuit de volgende rolverdeling:

  • Peter Meloen, Vice-voorzitter en voorzitter Voetbalzaken
  • Paul Hillebrand, Penningmeester
  • Arie Ton, Secretaris
  • Dennis van Kuijk, Algemeen lid en notulist

  Het is onze ambitie om het bestuur verder te versterken, waarbij we alle leden vragen om met ons mee te blijven denken.

  Voor contact met PVCV kunt u het email adres secretariaat@pvcv.nl gebruiken.

  Het seizoen 2021-2022 is ten einde gekomen met mooie evenementen en resultaten, namens het bestuur van PVCV wensen wij iedereen een fijne vakantie.