• Komende voorjaarsvakantie zullen er weer voetbaldagen zijn bij PVCV en wel op maandag 22 en dinsdag 23 februari. De insteek is om een combinatie van indoor dus zaal en buiten op de velden van PVCV het evenement vorm te geven. Maar dat is afhankelijk van de dan geldende corona regels. Mochten de sporthallen niet beschikbaar zijn dan zal er een volledig buiten programma zijn. Het belangrijkste is dat we 2 dagen lekker willen voetballen met de deelnemers en een zo leuk en goed mogelijk programma in elkaar zullen zetten in wat mag qua regels. 
   
  De dagen worden dus georganiseerd op maandag 22 en dinsdag 23 februari in de voorjaarsvakantie. Op beide dagen zullen we programma hebben van 9.30 tot 17.00 . Het evenement is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot aan 13 jaar van zowel PVCV als kinderen die niet lid zijn.  
    
  Beide dagen zullen trainingen , wedstrijden en voetbal spelletjes op het programma staan. Het beloofd in ieder geval een afwisselend en interactief programma te worden voor de deelnemers om zo lekker 2 volle dagen lekker actief bezig te zijn. Wat er precies allemaal op het programma staat is afhankelijk van de dan geldende corona regels. De dagen zullen begeleid worden door meerdere PVCV trainers.  
    
  We willen als organisatie in deze tijd net zoals met de kerst voetbaldagen het evenement klein houden qua deelnemers dus zullen met een maximaal aantal deelnemers gaan werken. Schrijf je tijdig in want vol is vol. Zo kunnen we volle aandacht en veiligheid aan alle deelnemers garanderen. De kerst voetbaldagen zaten binnen 1 dag vol qua inschrijving dus vol is echt vol.  
    
  Tijdens beide dagen zullen we meerdere ( gezonde ) tussendoortjes , snack en drinkpauzes volledig verzorgen zodat de deelnemers gedurende de dag genoeg energie zullen hebben. Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het einde van de dag een leuk aandenken mee en zijn er prijzen te verdienen bij meerdere onderdelen.  
    
  De kosten om mee te doen aan de 2 volledige dagen zijn €90.   
    
  Hier krijg je dus 2 volledig verzorgde dagen qua programma , meerdere tussendoortjes , snacks en drinkpauzes , beide dagen een aandenken en kans op meerdere prijzen.  
    
  Wil je absoluut mee doen en 2 dagen lekker bezig zijn met teamgenoten en vriendjes aan de voorjaars voetbaldagen schrijf je dan nu in. Graag een mail sturen naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com met onderstaande gegevens.   
    
  Naam deelnemer : 
   
  Leeftijd deelnemer : 
   
  Club / Team waar deelnemer in speelt : 
   
  Eventuele verzoeken qua groepsindeling of andere belangrijke zaken die we moeten weten :  
   
  We kijken als organisatie in ieder geval weer uit naar 2 mooie voetbaldagen bij PVCV met de aanwezige deelnemers. Mits de inschrijving vol is zal dit gecommuniceerd worden via de verschillende kanalen maar tot die tijd is inschrijving mogelijk.  
    
  Organisatie PVCV voorjaars voetbaldagen.