• De mannen van Mitch Maas (trainer 1) en Danny van Mourik (Trainer O23) zijn vanaf zondag 8-8 weer gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met een spelersgroep van totaal 37 spelers gaan we dit seizoen met het 1e en O23 er hopelijk een mooi en “heel” seizoen van maken. De voorbereiding komt moeizaam op gang, veel spelers zijn af gaan nog op vakantie, dit betekent dat er met een wisselende samenstelling is getraind, en het soms passen en meten is geweest om oefenwedstrijden te spelen. Het 1e heeft gespeeld tegen PVC 1 (1-3 verloren), SCH 1 (4-0 verloren) en afgelopen zaterdag tegen Benschop 1 (0-2 gewonnen). Goed om te zien dat in deze wedstrijden veel eigen jeugdspelers de kans hebben gekregen zich te laten zien in het 1e elftal, en dat hierdoor de keuze voor Mitch Maas steeds lastigers wordt. De mannen van Danny van Mourik hebben inmiddels ook twee oefenwedstrijden gespeeld, tegen SO Soest O23 (3-3), en thuis tegen ARC O23 uit Alphen aan de Rijn (3-4 verloren). Hoewel het voor de O23 ook passen en meten is geweest om ivm de vele vakantiegangers voldoende spelers op de been te krijgen, zijn dit voor trainer Danny van Mourik zeker nuttige wedstrijden geweest.
     
    Vanaf deze week is de gehele selectie compleet, en kunnen we met elkaar de laatste hand gaan leggen aan de start van de competitie. Op zaterdag 4-9 om 16.10 uur speelt de O23 zijn eerste competitiewedstrijd thuis tegen Theole O23. Daarnaast speelt het 1e op dinsdag 31-8 om 20.30 uur nog een laatste oefenwedstrijd thuis tegen Delta Sports 1. En staat op zondag 5-9 de 1e moeilijke bekerwedstrijd tegen uit tegen Kampang op het programma.
     
    Kortom, de competitie en bekerwedstrijden staan op het punt van beginnen voor ons 1e en O23. Komen jullie ons aanmoedigen?