• Voetballen bij PVCV? Dit moet je weten!

  Elk jaar melden zo’n 500 voetballers bij PVCV als lid of ze informeren over de mogelijkheden om te voetballen bij PVCV. Op alle niveau's (selectie/niet-selectie) in alle leeftijden (benjamins, jeugd, senioren) en alle competities (jongens, meisjes, heren en dames). Hieronder volgt een uitleg over de manier waarop we graag vragen en aanmeldingen bij PVCV ontvangen om deze gericht en snel te kunnen verwerken en antwoord te geven.

  Selectievoetbal (JO8 t/m PVCV 1)
  Als je in aanmerking wil komen om bij PVCV te spelen in een selectieteam dan kan je je per email aanmelden via selectie@pvcv.nl met: 

  • Voor- en achternaam
  • Huidige club en team
  • Geboortedatum

  Daarna krijg je nog een mail waarin de aanvullende gegevens en motivatie vragen. Op basis van onze inschattingen waar we open plekken krijgen in de selecties, zullen we spelers uitnodigen die positioneel passen bij die open plekken. Naast goed kunnen voetballen speelt ook reisafstand tot de club een rol, maar ook of je past in het team. 

  Spelers worden vanaf maart uitgenodigd tot half mei (met een uitloop naar begin Juni). Elk jaar krijgen we >250 aanmeldingen voor selectievoetbal. We spreiden daarom onze uitnodigingen in de tijd. Wees niet meteen bezorgd als je niet direct wordt uitgenodigd. We houden aanmelders op de hoogte van de vorderingen.

  Spelers van PVCV hoeven zich niet aan te melden. Deze lopen via de trainers, technisch managers en het weerstandsprogramma in de bovenbouw. PVCV-spelers met vragen over het weerstandsprogramma kunnen zich richten tot de TM Bovenbouw Remko Versteeg: tjc.bovenbouw@pvcv.nl. In de onderbouw verloopt het meetrainen via de hoofdtrainers en de TM Onderbouw Cor Stols: tjc.bovenbouw@pvcv.nl. Voor vragen over jeugdselecties, mail naar selectie@pvcv.nl.

  Benjamins - jongste jeugd: 4-7 jaar
  Kinderen die willen gaan voetballen kunnen dat doen vanaf 4 jaar. Kinderen komen dan te spelen bij onze benjamins (leeftijd van 4 tot 7 jaar; JO5 t/m JO7). Op dit moment is er een wachtlijststop voor geboortejaren 2017 en 2018. Er is wel nog ruimte voor kinderen uit 2019 en jonger. Meer informatie over onze jongste jeugd vind je onder www.pvcv.nl/benjamins. Voor vragen over benjamins, mail naar benjamins@pvcv.nl

  Jeugd - JO8 t/m JO11 en JO13-JO14 & Jeugd – JO12 en JO15 t/m JO19
  Als je na de Benjamins wil instromen bij PVCV ben je afhankelijk van plekken die vrijkomen in bestaande teams. Echter, op dit moment hebben we een wachtlijststop voor de geboortejaren 2011, 2012, 2014, 2015 en 2016. Het kan zijn dat er na de nieuwe indelingen voor seizoen 2024|25 in juni weer plekken open komen op de wachtlijst. Hou de site dan goed in de gaten.

  Voor geboortejaar 2013 (nieuwe JO12) en 2010 en eerder (JO15 en JO19) is de wachtlijst beperkt en zijn er kansen om in te stromen in een elftal. Al is dat waarschijnlijk per komend seizoen.

  Je plaats op de wachtlijst wordt bepaald door de volgorde van aanmelding. Kinderen met een broer of zus die al bij PVCV speelt krijgen voorrang op de wachtlijst. Bij de oudere teams wordt beoordeeld op voetbal-ervaring, ruimte in de teams, etc. Voor vragen over jeugdvoetbal, mail naar jeugdcommissie@pvcv.nl.

  De nieuwe teamindelingen worden in juni bekend gemaakt en dan worden ook de open gekomen plekken opgevuld met aanmeldingen op de wachtlijst. Deze kunnen in aanloop van de teamindelingen al benaderd worden door de coördinatoren in de maanden April en Mei.

  Na het bekendmaken van de nieuwe teams in juni, zullen we waarschijnlijk de wachtlijst weer openzetten in de meeste leeftijdscategorieën. Inschrijven kan dan waarschijnlijk weer voor de meeste leeftijden.

  Senioren – Zondag O23, Heren 11x11; Heren 35+ 7x7 vrijdag & zondag
  Bij de senioren kennen we geen wachtlijsten en is er de mogelijkheid om te stromen in bestaande elftallen. PVCV neemt geen verzoeken van hele teams die willen overstappen in behandeling. Meer over PVCV-seniorenvoetbal vind je via www.pvcv.nl/senioren. Vragen over seniorenvoetbal kunnen gemaild worden naar: seniorencommissie@pvcv.nl

  Inschrijven als lid bij PVCV
  Aanmelden als nieuw lid gaat via www.pvcv.nl/lid-worden. Let op: het inschrijfgeld van €25 moet los van de contributie worden voldaan om volledig als lid aangemeld te zijn!

  Een inschrijving is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Elke inschrijving wordt beoordeeld op voetbal-ervaring, ruimte in de teams, etc. Dit wordt beoordeeld en behandeld door de desbetreffende coördinator van je leeftijdscategorie. Als er geen ruimte is in een voor jouw of jouw kind geschikt team word je op een wachtlijst geplaatst. Jij en/of je ouders ontvangen hierover altijd bericht.

  Vrijwilligerstaken
  Van alle leden verwachten wij dat zij of hun ouders meedraaien in de vrijwilligerstaken van de club (bardienst/wedstrijdtafel) en team (rij-ouder, scheidsrechter, leider/trainer). Ook stimuleren we leden en ouders zitting te nemen in onze commissies die de club mogelijk maken. Vragen over of aanmelden als vrijwilliger kan via vrijwilliger@pvcv.nl.