• Zoals elke schoolvakantie zullen er tijdens de komende herfstvakantie weer voetbaldagen zijn bij PVCV. Deze zullen worden aangeboden op maandag 21 en dinsdag 22 oktober. Deze 2 dagen staan weer volledig in het teken van uiteraard voetbal maar nog belangrijker plezier maken samen met teamgenoten en voetbalvrienden tijdens de vakantie. De dagen zullen weer begeleid worden vanuit PVCV trainers.

  Beide voetbal dagen zal er een ander thema centraal staan met in het programma trainingen, wedstrijden, spelletjes en ontspanning. De dagen starten om 9.30 met de inschrijving en eindigen om 17.00 met een afsluiting. Ideaal dus voor ouders die gewoon moeten werken in de vakantie.

  De dagen zijn qua eten en drinken volledig verzorgd met meerdere drinkpauzes , tussendoortjes en uiteraard een goed verzorgde lunch.

  Iedereen vanaf 6 jaar tot 13 jaar oud mogen mee doen aan de PVCV Voetbaldagen. Zowel PVCV leden als eventuele vriendjes van andere verenigingen of ook als je nog niet op voetbal zit. We delen de groepjes in op leeftijd en met teamgenoten bij elkaar of eventuele andere voetbalvrienden die je kan doorgeven mits een verzoek.

  De kosten voor deelname aan beide voetbaldagen zijn €75. 

  Deze kosten zijn volledig inclusief alles binnen de voetbaldagen. Dat betekend dus het volledige voetbal programma , eten en drinken , kans op meerdere prijzen tijdens beide dagen , na beide dagen een aandenken en het belangrijkste samen met elkaar veel voetbal plezier beleven. 

  We kiezen bewust voor een wat kleinere opzet waarbij we met kleinere groepen werken wat er voor zorgt dat we meer persoonlijke aandacht kunnen geven aan alle kinderen. Dat betekend dat er een maximaal aantal kinderen kan deelnemen. Daarbij word het principe vol is vol gehanteerd. 

  Wil je absoluut mee doen aan de voetbaldagen stuur dan een mail naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com met daarin onderstaande gegevens: 

  • Naam deelnemer(s).
  • Leeftijd deelnemer(s).
  • Huidige club en team deelnemer(s).
  • Mobiele nummer ouder die tijdens de voetbaldagen eventueel bereikbaar is.
  • Eventuele groepsindeling verzoek of andere belangrijke zaken die wij moeten weten.

  Binnengekomen aanmeldingen zullen wij altijd binnen 24 uur terug bevestigen per mail en zijn na betaling definitief. Als het maximale aantal deelnemers bereikt is zullen we dat communiceren en de inschrijving stoppen.

  Wij als organisatie kijken in ieder geval al weer uit naar 2 mooie voetbaldagen met een actief en plezierig programma voor alle kinderen.