• PVCV Voetbaldagen

  INSCHRIJVING VOOR KERSTVAKANTIE 2019 IS GESTART:

  https://pvcv.voetbalassist.nl/voetbaldagen

   

  PVCV ZAALVOETBALDAGEN KERSTVAKANTIE 2019
  donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019
  --- 3e Editie ---

  Komende kerst vakantie staat alweer de 3e editie van de PVCV zaal voetbaldagen op het programma in sportcentrum Galgenwaard. De eerdere 2 edities waren een groot voetbal feest in het mooie sportcentrum Galgenwaard wat gevestigd zit in het stadion van FC Utrecht. Het programma is dus volledig binnen en dus niet afhankelijk van weersomstandigheden.

  De zaal voetbaldagen zullen op donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019 plaatsvinden in dus sportcentrum Galgenwaard. Beide dagen zullen om 9.30 starten en om 17.00 eindigen.

  Het evenement is bedoeld voor alle kinderen vanaf 6 tot 13 jaar oud. Zowel voor leden van PVCV als voor niet leden dan wel vriendjes van andere verenigingen die toch graag mee willen doen aan het evenement. Kinderen zullen in groepjes ingedeeld worden bij ploeg genoten of eventueel vriendjes van dezelfde leeftijd wat je aan ons als organisatie kan laten weten qua voorkeur. Zodat iedereen samen met vrienden en leeftijdgenoten 2 leuke dagen kan beleven.

  Tijdens de zaal voetbaldagen staat voetbal uiteraard centraal met zaal training , wedstrijd en spel onderdelen. Daarnaast zal er in de middagen ook ontspanning zijn in de vorm van bingo en een interactieve voetbal quiz. Er zal ook een samenwerking zijn met FC Utrecht in de vorm van een spel onderdeel in het stadion. Er zal voor de PlayStation verslaafden ook een FIFA 2019 toernooi zijn zodat we ook kunnen zien wie de kampioen word van de PVCV zaal voetbaldagen. Kortom we zullen er als organisatie weer alles aan doen om de kinderen een interactief en plezierig 2 daags programma aan te bieden.

  Kosten voor beide zaal voetbaldagen zijn € 75,-

  Hierbij is alles wat hieronder word vermeld inclusief:

  - Deelname aan het volledige 2 daagse zaal voetbaldagen programma
  - Een voetbaldagen T-shirt en bidon.
  - Beide dagen lunch en tijdens de gehele dag drinken en tussendoortjes.
  - Beide dagen kans op mooie prijzen bij verschillende onderdelen.
  - Aan het einde van de voetbaldagen een aandenken en certificaat.

  De voorgaande 2 edities waren volledig bezet met meer dan 100 deelnemers. Dus wil je meedoen aan de zaal voetbal dagen zorg dan dat je tijdig onderstaand formulier invult om zeker te zijn van deelname. Er is een maximaal aantal deelnemers waarbij het principe vol is vol word gehanteerd.

  Als organisatie kijken we alvast weer uit naar twee gezellige en interactieve PVCV dagen!

  De inschrijving voor de voetbaldagen word 6 tot 8 weken voordat het evenement begint geopend. Dit zal worden gedaan via de PVCV website , Facebook en WhatsApp. Het email adres voor de voetbaldagen is voetbaldagen@pvcv.nl