• Deze week is een begin gemaakt aan de verbouwing van de hoofdtribune van PVCV. De tribune wordt voorzien van rode stoeltjes waarin met witte stoeltjes de letters PVCV worden weergegeven. De geheel nieuwe uit Spanje geïmporteerde kuipstoeltjes zullen de hoofdtribune glans en kleur geven. We kunnen zodoende in het nieuwe seizoen plaats nemen met trots en comfort.

    Onze enthousiaste leden Herman Francken en Hans de Groot doen de komende tijd fantastisch werk om deze upgrade mogelijk te maken.  Ze hebben ook plezier in het plaatsen van de stoelen. Herman: "Het zijn kwaliteitsstoeltjes en we plaatsen ze graag voor PVCV. Het is onze club en met Hans is het altijd leuk samenwerken." Hans, lachend: "En Frank (Van Es, red) komt af en toe even kijken en koffie brengen, dus dat loopt lekker. Gelukkig werkt het weer ook mee.". Wat de meeste (nieuwe) leden niet zullen weten is dat Hans oud-voorzitter is van PVCV en dat Herman ook al lang bij de supportersvereniging betrokken is. Dat maakt hun inzet extra speciaal.  PVCV kan met recht trots en dankbaar op en voor deze mannen.

    De mannen gaan de komende week door met het plaatsen van de 260 stoeltjes op de tribune. Ook de dug-outs worden van (2x8) stoeltjes voorzien. Ze kunnen trouwens nog hulp gebruiken bij de afronding van het project: klein schilderwerk aan de tribune. Vrijwilligers kunnen zich melden via email (tjc.secretariaat@pvcv.nl).

    De verbouwing van de tribune wordt financieel mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging van PVCV onder leiding van voorzitter Kees van Rijnsoever. Kees: "We hadden dit plan al jaren en met de opbrengsten van de activiteiten van de Supportersvereniging kunnen we de PVCV tribune een mooi aanzien geven". Daarnaast zijn de volgende leden ook volop betrokken bij de totstandkoming van het project.  Frank van Es is verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp en Kees Bosman nam de opslag van materieel voor zijn rekening.

    Aan het begin van het nieuwe seizoen zal de hernieuwde tribune heropend worden met een officiële tenaamstelling. Een uitnodiging aan alle leden volgt dan ook na de zomer.