• Beste leden van PVCV,

  Wij willen jullie via dit schrijven op de hoogte stellen van de situatie over het nieuwe kunstgrasveld 4. Helaas moeten we meedelen dat de verlichting op dit veld deels nog niet aanwezig is, ondanks onze inspanningen om dit tijdig te realiseren.

  De vertraging is veroorzaakt door verschillende omstandigheden waar wij als club geen directe invloed op hebben. Zo zijn er problemen met de levertijd van de nieuwe armaturen (4 stuks bestaande armaturen zijn gemonteerd) en zijn de kabels van een tweetal lichtmasten nog niet aangesloten. Daarnaast is er sprake geweest van onvoldoende communicatie tussen de verschillende uitvoerende partijen. We begrijpen dat dit frustrerend is en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit met zich meebrengt.

  Om de situatie zo spoedig mogelijk op te lossen, zijn we op zoek naar een noodoplossing. We hebben contact gezocht met diverse leveranciers en installateurs om te kijken of we tijdelijke verlichting kunnen regelen, zodat het veld in ieder geval via alle lichtmasten verlicht kan worden. Komende periode zal het huidige trainingsschema nog van kracht zijn. Wel hopen we snel enkele activiteiten doorgang te laten vinden op veld 4. Maar een volledige overgang zit er op dit moment nog niet in. We doen ons uiterste best om dit te realiseren en houden jullie op de hoogte van de voortgang.

  We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is, vooral voor de teams die gebruik willen maken van het nieuwe kunstgrasveld. We willen jullie verzekeren dat we er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. We vragen om jullie begrip en geduld in deze situatie.

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur. We staan klaar om jullie te helpen en zullen ons best doen om jullie zo goed mogelijk te informeren.


  Met vriendelijke groet,

  Peter Meloen

  Namens het bestuur van PVCV