• Hoewel de schoolvakanties nog twee weken duren in de omgeving van Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn, kunnen alle teams van PVCV deze week beginnen met de eerste trainingen. We gaan ervanuit dat iedereen weer enthousiast aan het nieuwe jaar wil gaan beginnen! Er zijn een aantal wijzigingen in het trainingsschema. Het kan voor een aantal jeugdteams betekenen dat ze op een ander (deel) veld staan ingedeeld, ook al is er geen verandering in de dag en tijdstip van de training. Kijk daar om even goed naar de geüpdatete versie van het PVCV Trainingsschema 2019|20 waar je moet trainen.

  Download het trainingsschema hier.

  Alle verzoeken tot wijziging trainingsdag en -tijdstip zijn ingewilligd
  Over de zomer hebben een aantal teams wijzigingen aangevraagd en deze hebben we allemaal kunnen inwilligen en plannen. Het betreft de verzoeken van de volgende teams:
  JO8-5, JO9-4, JO10-5, JO10-6, JO11-6 en JO12-6.
   
  Gevolgen voor andere jeugdteams: soms een ander (deel) van het veld.
  De wijzingen in het trainingsschema hebben voor de andere teams tot gevolg dat er soms sprake is van een ander (deel van) trainingsveld. Check daarom nog even precies op welk (deel van) trainingsveld jullie team precies is ingedeeld.
   
  Geen trainingen om 16:00 uur (dit seizoen)
  We hebben geen trainingen in hoeven te plannen om 16:00. We hebben slechts één verzoek gehad om op 16:00 te trainen, maar die is alsnog naar 17:00 uur gegaan. Toch willen we jullie erop wijzen dat in de komende jaren waarschijnlijk ook trainingen om 16:00 of 16:30 te laten beginnen en op woensdag zelfs vanaf 14:30 of 15:00 uur als de groei van de vereniging doorzet.
   
  Mocht je als team nog vragen hebben, mail dan naar trainingsschema@pvcv.nl