• UPDATE: Aangepast Trainingsschema vanwege beperkt gebruik (gras)veld 4 - Sportpark blijft gehele kerstperiode open

  19 dec 2021
 • Aangepast Trainingsschema vanwege beperkt gebruik (gras)veld 4 - Sportpark blijft gehele kerstperiode open

  De Gemeentelijke dienst die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de voetbalvelden bij PVCV heeft ons laten weten dat de staat van veld 4 - ons grasveld - dermate gevoelig is dat zij trainen op dit veld niet verantwoord achten. Het veld moet minimaal belast  worden zodat het in het voorjaar wel weer goed bruikbaar is. Er kan dus niet worden getraind op veld 4.

  Gevolgen voor trainingsschema - Jeugdteams
  Helaas zijn we daardoor gedwongen het al beperkte trainingsschema verder in te dikken. Dit betekent dat er nog meer teams op 1 veld komen te staan of in het uiterste geval dat trainingstijden verschuiven. Dat laatste valt zwaar, want dan gaat het naar eerdere tijden (15:00 uur) en of een andere dag. Teams mogen ook onderling kijken of ze toch om 16:00 kunnen trainen als er voldoende ruitme is (niet alle teams zullen nemelijk in staat zijn - volledig - te trainen om 16:00 uur). Dit geld met name voor 13-3 en 14-2 op donderdag en de JO13-5, JO13-6 en JO13-7 op de vrijdag. Deze teams zijn nu ingeroosterd op donderdag om 15:00 uur, maar het is niet uit te sluiten dat er toch op de oorspronkelijke tijden van 16:00 uur op donderdag (13-3 en 14-2) en 16:00 uur op vrijdag (13-5, 13-6, 13-7) tocht ruimte is op de 3 kunstgrasvelden. Mochten teams andere specifieke oplossingen zien voor hun trainingstijden, mail dan naar trainingsschema@pvcv.nl.

  Eerder op de dag trainen ook mogelijk!
  Jeugdteams mogen ook van de trainingstijden in het schema afwijken en op een eerder moment op de dag trainen. Houd er echter rekening mee dat de terrein- en materiaalcommissie in deze tijden bezig zijn met het onderhoud aan de doelen en sommige doelen dus buiten gebruik zijn. Geef de commissies ook de ruimte om hun werk te doen. Teams kunnen ook 's ochtends trainen vanaf 07:00 uur. Wil je vroeg trainen mail dan naar trainingsschema@pvcv.nl voor een verzoek om de lampen in te plannen.

  Het sportpark zal gedurende de gehele Kerst-en nieuwjaarsperiode geopend blijven in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. Vanwege de lockdown, vinden we het belangrijk dat het sportpark open is voor teams om te trainen als daar behoefte aan is. Alles op vrijwillige basis.

  Behalve op 6 en 7 januari ivm PVCV Voetbaldagen
  Er is echter geen mogelijkheid tot trainen op donderdag en vrijdag 6 en 7 januari verband met de PVCV Wintervoetbaldagen.

  Geef elkaar de ruimte; Coronamaatregelen blijven van kracht! Géén toeschouwers op het sportpark!
  Het trainingsschema is erg ingewikkeld door de Corona-beperking tot 17:00 uur te kunnen trainen. Het wordt niet makkelijker zonder veld 4. Houd daarom rekening met elkaar en gun elkaar de ruimte zodat elk team toch zijn training kan doen!

  Ook blijft gelden dat alle Coronamaatregelen van kracht blijven en dat er geen toeschouwers bij de trainingen aanwezig mogen zijn op het sportpark. Zorg dat je de regels blijft naleven. Mocht dat onvoldoende het geval zijn, dan zullen we genoodzaakt zijn om het sportpark alsnog te sluiten.

  Trainingen voor seniorenteams
  Seniorenteams mogen op dit moment slechts in 2-tallen trainen. Mocht er behoefte zijn voor seniorenteams om op deze manier toch te trainen, mail dan naar  trainingsschema@pvcv.nl. Dan zal in overleg met de seniorencommissie worden bekeken wat er mogelijk is.

  4e kunstgras hopelijk deze zomer 
  De hoop is verder dat komende zomer het grasveld wordt omgezet naar kunstgras omdat dit onze perikelen qua hoeveelheid trainingsuren en trainingszekerheid ernorm zou verbeteren. De komende maanden zal de gemeente daar duidelijkheid over gaan geven.

  Nieuw trainingsschema loopt tot 14 januari
  Het trainingsschema loopt minimaal tot 14 januari omdat de 17:00 uur maatregel is verlengd. 


  Fijne dagen en een gezond 2022!

  De Trainingsschemaplanner

  Trainingsschema Lockdown 2021|22