• UPDATE: 21 Augustus - Concept Trainingsschema Aug|Sep 2023 bekend

  14 aug 2023
 • UPDATE 21 Augustus: PVCV – concept – Trainingsschema 2023|24 bekend en belangrijke punten voor het nieuwe seizoen

  Klein aantal dag- en tijdwijzigingen die met de teams zijn besproken. Let op: trainingsveld kan ook voor andere teams zijn gewijzigd.

  Veel plezier gewenst met de trainingen en een goede start van het seizoen gewenst.

  Met vriendelijke groet,

  Piethein Leune
  Planner Trainingsschema
  Voorzitter Jeugdcommissie
  trainingsschema@pvcv.nl


  UPDATE 14 Augustus - Concept trainingsschema Augustus en September 2023 bekend


  We hebben een nieuwe update van het traininigsschema en hebben daarom ook het trainingsschema voor Augustus en September 2023 aangepast. Ter herinnering: dit schema gaat in op het moment dat het veld 4 geschikt wordt verklaard om op te trainen. Op basis van het nieuwe concept trainingsschema (versie 1.2) hebben we ook een trainingsschema gemaakt voor augustus en september. Dit schema is ook op de PVCV-website beschikbaar. Raadpleeg beide schema's goed om the checken zodat je weet wanneer je waar moet trainen. 

  De wijzigingen in het trainingsschema hebben een zodanige uitwerking gehad dat vrijwel ALLE teams ook in Augustus en September staan ingedeeld op dezelfde trainingsdag en tijd. 

  Het trainingsschema van PVCV is complex (een foutje kan er zo maar insluipen) en controleer je trainingstijden daarom goed! Check ook de nieuwe update van het reguliere trainingsschema. 

  Bij vragen en opmerkingen kan je mailen naar trainingsschema@pvcv.nl onder vermelding van teamnaam (JOX-X). We zullen geen nieuwe update meer maken van het schema voor Augustus en September. 

  Wijzigingen worden alleen in acht genomen als de voorgestelde wijziging naar een tijd waar nog plaats is.

  - Maandag: 16:00-17:00, alleen JO12 en JO13 teams
  - Dinsdag: geen mogelijkheden
  - Woensdag: geen mogelijkheden
  - Donderdag: 16:00-17:00, alle teams
  - Vrijdag: 16:00-17:00, 17:00-18:00 en 18:00-19:00, alle teams

  Het definitieve schema zal stoppen zodra veld 4 ingebruik wordt genomen. Een update mbt de planning van het in gebruik nemen van veld 4 zal volgen als daar vanuit de gemeente een update over komt. Vooralsnog staat de uiterste opleverdatum op 22 september.

  Het trainingsschema is de komende weken krap voor iedereen, houdt daarom rekening met elkaar en gun de ander ook de ruimte!

  Veel plezier gewenst met de trainingen en een goede start van het seizoen gewenst.

  Met vriendelijke groet,

  Piethein Leune
  Planner Trainingsschema
  Voorzitter Jeugdcommissie
  trainingsschema@pvcv.nl


  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Concept trainingsschema Augustus en September 2023 bekend  Nu het trainingsschema voor seizoen 2023|24 is geupdated, kunnen we ook het trainingsschema voor Augustus en September 2023 publiceren.

  Waarom een apart schema voor Augustus en September? 
  PVCV kan in Augustus en September niet beschikken over veld 4 omdat het veld wordt bewerkt van grasveld naar een nieuw Kunstgrasveld. De Gemeente en de aannemer verwachten dat het nieuwe veld op 20 September wordt opgeleverd. In het geval dat het nieuwe veld eerder wordt opgeleverd, zullen we meteen overschakelen naar het reguliere trainingsschema.


  Het wordt in de eerste maanden van het nieuwe seizoen krap! We hebben gekozen om het reguliere trainingsschema zoveel mogelijk in tact te houden. Dus alle teams blijven in principe hetzelfde aantal trainingssessies op dezeldfde dag en dezelfde tijd houden. Toch hebben we dat niet helemaal kunnen vasthouden. Sommige teams trainen op een ander tijdstip en een enkeling op een andere dag. Houd daarom rekening met elkaar.

  Het trainingsschema van PVCV is complex (een foutje kan er zo maar insluipen) en controleer je trainingstijden daarom goed! 

  Bij vragen en opmerkingen kan je mailen naar trainingsschema@pvcv.nl onder vermelding van teamnaam (JOX-X).  Echter, in dit stadium van de planning kunnen we al helemaal geen garantie geven op wijzigingen. Wijzigingsverzoeken worden pas in de loop van augustus in behandeling genomen!

  Hou de appgroepen in de gaten!
  Voor de volgende activiteiten is er een afwijkend schema en volgt meer informatie communicatie via de appgroepen van de leiders:
  - keeperstrainingen
  - circuittrainingen onderbouw dinsdag en woensdag
  - extra trainingen onderbouw op de maandag
  - benjaminstrainingen (eerste drie keer op zondag!)

  Belangrijk I: Apart trainingsschema in augustus en september!
  Het wordt krap: wat normaal op vier velden staat moet nu op drie velden. Hou daarom rekening met elkaar en verdeel de ruimte eerlijk! We waarschuwen alvast dat niet elk team op de normale trainingstijd of trainingsdag staat ingepland. Let straks dus goed op bij de publicatie van het tijdelijke schema voor augustus en september.


  Belangrijk II: trainen op gras kan pas vanaf 4 september!
  Veld 5 (gras) mag pas vanaf maandag 4 september in gebruik worden genomen. Hoewel er geen teams staan ingedeeld op grasveld 5 (!), is dat wel het geval in het tijdelijke trainingsschema voor augustus en september, vooral als uitwijk mogelijkheid.

  Voor de JO11-5, JO124,JO8-12 en JO8-13 geldt dat zij in de periode voor 5 september kunnen trainen op veld 1 en veld 2 waar dan de circuittrainingen nog niet zijn begonnen.


  Belangrijk III: competitie- en bekerwedstrijden augustus en september
  Omdat het waarschijnlijk is dat veld 4 niet gebruikt kan worden in de eerste competitie- en bekerweekenden, kan het voorkomen dat wedstrijden op zaterdag worden verschoven naar andere data (inhaalweekend in oktober) of pas laat gespeeld kunnen worden. De KNVB heeft toegezegd rekening te houden met de wedstrijdplanning, maar de impact is pas na 19 Augustus bekend omdat dan de laatste wedstrijden door de KNVB worden ingepland.


  Voor de zondag kan het betekenen dat wedstrijden in de eerste twee bekerweekenden later beginnen dan de voorkeurstijd.

  Hou de updates van het wedstrijdsecretariaat in de voetbalapp goed in de gaten!

  We wensen jullie een fijne zomer toe!

  Piethein Leune
  Planner trainingsschema
  Voorzitter Jeugdcommissie
  trainingsschema@pvcv.nl 

  Trainingsschema Aug | Sep 2023