• UPDATE 11 augustus: Per direct vervallen: Tijdelijk trainingsschema augustus

  10 aug 2022
 • Trainingsschema Augustus 2022


 • UPDATE 11 augustus: het tijdelijke trainingsschema voor augustus 2022 is komen te vervallen in verband met de vroege oplevering van veld 1.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Tijdelijk trainingsschema 8 t/m 26 Augustus bekend


  Tijdelijk schema 8 t/m 26 augustus
  Nu dat het reguliere trainingsschema voor seizoen 2022|23 geüpdatet is, hebben we ook het tijdelijke schema voor augustus 2022 kunnen maken. Deze is te vinden onder de rode knop hierboven.

  Alleen trainen op veld 2 en veld 3 – dus slechts 2 velden beschikbaar
  Zoals bekend zijn er tot 26 augustus slechts twee velden bespeelbaar bij PVCV: veld 2 en veld 3. Dit van wege de renovatie van veld 1 en het grasveld dat moet herstellen tot 5 september.

  Alle trainingssessies op 2 velden – geef elkaar de ruimte
  Omdat we alle teams gelijke trainingskansen willen geven hebben we alle trainingssessies per team opnieuw ingedeeld op de twee velden. Eigenlijk kan dat niet, maar we verwachten dat er toch meer ruimte is dan er op papier is ingetekend omdat niet alle teams al zullen trainen in de vakantie en als ze dat doen, de teams nog verre van compleet zijn. Toch zal het bij tijde druk zijn op de velden. Houdt daarom rekening met elkaar en geef elkaar een beetje ruimte.

  Trainingstijden kunnen afwijken van de het reguliere schema: controleer je tijden!
  Alle teams en coaches/leiders wordt opgedragen je tijden goed te controleren. We hebben zoveel mogelijk proberen te voorkomen dat er op andere dagen/tijden getraind wordt, maar in een aantal gevallen konden we daar niet omheen. 

  Geen ruimte om te veranderen van trainingstijden

  Met uitzondering van de 15:00 en 16:00 uur of nog eerder in de vakantie (hieronder) is er geen mogelijkheid tot het aanvragen van een verandering van trainingstijd omdat veranderingen complex zijn en slechts voor een beperkte periode gelden. De hoeveelheid tijd om eea mogelijk te maken staat hiermee niet in verhouding.

  Wil je toch meer ruimte? Train eerder! Om 16:00, 15:00 of nog eerder in de vakantie
  Omdat we met z’n allen op elkaar staan gepland, ligt het voor de hand om eerder te trainen als dat kan. In de vakantie weken kan dat de gehele dag. In de week van 21 augustus kan dat vanaf 15:00 en 16:00 uur. Op die manier krijg je zelf niet alleen ruimte maar geef je anderen die ook.

  Overdag trainen is NIET mogelijk tijdens de PVCV Voetbaldagen op maandag 15 augustus en dinsdag 16 augustus.

  Het reguliere trainingsschema gaat op 31 augustus in werking – maar nog zonder veld 4!
  in de week van maandag 31 augustus is naar verwachting veld 1 weer in bedrijf maar nog niet veld 4. We zullen dan trainen volgens het reguliere schema, maar alsof veld 4 is afgelast. 

  Vanaf maandag 5 September trainen we volledig in het nieuwe trainingsschema.