• We zijn van de materiaalcommissie al weer een paar weken bezig om alles weer in orde te krijgen om jullie tijdig weer van gecontroleerde en met deels nieuw materiaal te kunnen laten starten in het nieuwe seizoen 2019/2020.

  De uitgifte van de wedstrijdmaterialen vind plaats op uitsluitend 17-8 tussen 10:00 en 14:00 uur, uitgifte gebeurt vanuit het ballenhok naast de tribune.


  Mocht je onverhoopt zelf niet kunnen? Probeer het dan door iemand anders te laten ophalen. In uitzonderlijke gevallen is een andere afspraak NA 17-8 bespreekbaar.


  Voor deze materialen en het gebruik hiervan moet weer worden getekend.
  Op dit formulier moeten dan ook minimaal 2 verantwoordelijke personen komen te staan met bijhorende telefoonnummers zodat deze in een app groep geplaats kunnen worden. Het plaatsen in een app groep is bedoeld voor het gebruik van de training materialen die beschikbaar worden gesteld.(dit is een must om controle te kunnen waarborgen)
  Deze app groepen worden door de materiaal commissie beheerd en met regelmaat voorzien van info over gebruik materialen en velden.

  De pasjes om toegang te krijgen tot de ruimte waar je in mag, kunnen vanaf 19-8 weer worden geactiveerd/aangepast door mij (Stefan.Frowijn)

  Deze week van 19-8 zal ik gedurende de avonduren in de kantine aanwezig zijn om de pasjes in orde te kunnen maken

  We hopen jullie allemaal op 17-8 te mogen ontvangen voor de uitgifte van deze materialen.

  Fijne vakantie allemaal

  Sportieve groet
  De materiaalcommissie