• Transfernieuws: Senne (JO15) naar PEC Zwolle Beloften Vrouwen!

  26 mei 2021
 • Transfernieuws: Senne (JO15) naar PEC Zwolle Beloften Vrouwen!

  Senne heeft een goed seizoen prachtig afgerond: een transfer naar PEC Zwolle! En dat na een ‘corona’ seizoen.

  Senne: ”Ik ben superblij met de kans om bij PEC Zwolle in de Vrouwen Beloften competitie te gaan voetballen. De Beloften competitie is het voorportaal van de Eredivisie Vrouwen. Het is mijn droom daar uiteindelijk te spelen.”

  De ontwikkeling van Senne en PVCV JO15-1 heeft ondanks corona niet stil gestaan. Door de vele trainingen en onderlinge wedstrijden onder leiding van trainer Brent is het team beter gaan voetballen. Dat valt niet alleen bij ons op, maar ook bij de BVO’s.

  Senne speelde al bij de KNVB en werd uitgenodigd voor diverse stageplaatsen. Uiteindelijk was de beste match met de Blauwvingers uit Zwolle, die met name een goede combinatie met school konden organiseren.

  We zijn natuurlijk trots dat er weer een voetballer uit de jeugd van PVCV een stap hoger kan maken om zichzelf nog beter te ontwikkelen. De contacten vanuit PVCV met PEC Zwolle zijn dit jaar serieuzer geworden. Eerder dit seizoen ging een andere (voormalige) speler van PVCV uit het team van Senne over naar PEC Zwolle (dat staat voor Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle).

  We wensen Senne veel succes, plezier en ontwikkeling in de stad aan de IJssel!