• Transfernieuws: Lotte (JO15) naar Ajax Vrouwen Talententeam

  31 mei 2021
 • Transfernieuws: Lotte (JO15) naar AFC Ajax Vrouwen talententeam!

  Lotte zit al bij de nationale KNVB-selectie en de uitnodiging van Ajax voor stagetrainingen kwamen daarom niet als een complete verassing. De blijdschap is er echter niet minder om toen bekend werd dat ze is opgenomen in de selectie van het Ajax Vrouwen Talententeam. Dit is het opleidingsteam van de Amsterdamse club voor de Ajax Vrouwen dat in de Eredivisie Vrouwen voetbalt.

  Lotte: ”Voetballen bij Ajax is een droom die uitkomt. Ik hoop mij nog beter te ontwikkelen om later in de Vrouwen Eredivisie te kunnen spelen.”

  Lotte startte als 4-jarige bij de Benjamins van PVCV en via de F16 en de F1 doorliep ze alle eerste selectieteams bij PVCV en de vertegenwoordigende opleidingselftallen bij de KNVB.

  Uit het JO15-1 team van Lotte gingen de afgelopen jaren al meerdere spelers naar een BVO, maar nog niet eerder naar Ajax. Een puike prestatie van onze spelers maar ook van de PVCV-trainers die de ontwikkeling van onze spelers blijven stimuleren. Daar zijn we natuurlijk trots op!

  Lotte is de tweede voetballer van PVCV in de jeugdopleiding van Ajax. Volgend jaar gaat ze daar ook haar vwo-opleiding vervolgen bij de School van de Toekomst. Deze school is speciaal voor de jeugd in de opleiding en gelegen op het trainingscomplex van Ajax.

  We wensen haar veel succes, plezier en ontwikkeling in de hoofdstad.