• Transfer Sky Heesen naar ADO den Haag

    Sky Heesen huidige speler van de O13-1 zal na de zomer de mooie stap gaan maken naar ADO den Haag O14.

    Twee jaar geleden kwam Sky vanuit VV de Meern waar hij het niet meer naar zijn zin had over naar PVCV. Daar vond hij het plezier weer terug in het voetbal en heeft hij twee ijzersterke seizoenen gespeeld centraal achterin bij eerst de O12-1 en dit jaar als echte aanvoerder en leider van de O13-1.

    Wij hebben Sky leren kennen als een speler met een 110 procent wedstrijd mentaliteit en zeer goede instelling. Daarnaast iemand die erg sterk in de duels is en ook steeds beter geworden is aan de bal met voetballende oplossingen.

    PVCV is erg trots op Sky en hopen dat hij volgend seizoen in de O14-1 van ADO den Haag met hopelijk veel plezier zich verder door kan ontwikkelen als complete speler. We gaan we het enthousiasme en de altijd aanwezige lach op zijn gezicht erg missen bij PVCV. Daarnaast gaan we ook opa Heesen missen die trouw 3 keer in de week altijd aanwezig was bij de trainingen van zijn kleinzoon. Uit het oog betekend hopelijk niet uit het hart en we hopen de familie Heesen dan ook nog vaak bij PVCV aanwezig te zien.

    Sky is op dit moment de 6e speler die na de zomer de stap van PVCV richting een BVO gaat maken. Daar zijn we erg trots op en geeft aan dat er veel talentvolle spelers in de jeugdopleiding van PVCV rond lopen die zich op een goede manier kunnen ontwikkelen in hun talenten en zelfs de stap omhoog dus kunnen maken in het najagen van de droom om profvoetballer te worden.