• Transfer James de Vos naar FC Utrecht

  James de Vos die huidig in de O10-1 speelt van PVCV zal volgend seizoen de overstap maken naar FC Utrecht O11. 

  De talentvolle aanvaller viel aan het begin van het seizoen op door meerdere scouts en mocht van daaruit de afgelopen 3 maanden mee trainen bij onder andere PSV maar ook dus FC Utrecht.

  De afgelopen weken heeft hij zo'n goede indruk gemaakt bij onze partnerclub FC Utrecht dat ze dit weekend hebben laten weten dat hij volgend seizoen dus in de O11 mag komen spelen. 

  James is na Mohammed Belhaidid de tweede speler van de huidige O10-1 van trainer Cor Stols die dus de overstap gaat maken naar de BVO uit de domstad.

  Wij als PVCV zijn trots op het feit dat spelers binnen onze onderbouw jeugd zich als speler goed kunnen ontwikkelen en zelfs een stap kunnen maken naar een BVO toe. Wekelijks zijn er scouts van FC Utrecht, PSV , Vitesse, Feyenoord, Ajax en ook de KNVB die komen kijken bij de selectie teams van PVCV.

  Als PVCV gunnen we James deze stap dan ook van harte en zijn benieuwd naar hoe hij zich als speler volgend seizoen gaat doorontwikkelen bij FC Utrecht. Maar tot aan de zomer kunnen we gelukkig nog genieten van de voetbal kwaliteiten van James bij PVCV.