• Transfer Daniel van Dam naar FC Utrecht

  Transfer Daniel van Dam naar FC Utrecht

  Daniel van Dam de huidige keeper van de O13-2007-1 zal na de zomer de mooie stap gaan maken naar FC Utrecht O13-1.

  Van jongs af aan had Daniel al een enorme passie voor het keepen. In zijn jongere jaren maakte hij steeds een stapje omhoog en vanaf de onder 11 leeftijd kwam hij voor het eerst in het eerste O11-1 team te keepen.

  Vanaf dat moment heeft hij enorme stappen gezet en viel hij op bij meerdere scouts in de wedstrijden tegen sterke tegenstanders op het hoogste amateur selectie niveau van Nederland.

  Dit seizoen onder leiding van trainer Mitch Maas en keeperstrainer Bram van Haarlem heeft hij zich uitstekend door ontwikkeld in de O13-2007-1. Daar heeft hij aan FC Utrecht laten zien dat hij een keeper is met potentie en wellicht over een aantal jaren de nieuwe David Jensen.

  Wij als PVCV zijn in ieder geval erg trots op Daniel en hopen dat hij volgend seizoen in de O13-1 van FC Utrecht met veel plezier verder door kan ontwikkelen als complete keeper.

  Daniel is op dit moment al weer de 4e speler die na de zomer de stap van PVCV richting onze partner domstad club FC Utrecht gaat maken. Daar zijn we trots op en geeft aan dat er veel talentvolle spelers in de jeugdopleiding van PVCV rond lopen die zich op een goede manier kunnen ontwikkelen in hun talenten.