• Transfer Andres Verstoep naar FC Utrecht

  11 dec 2019
 • Andres Verstoep huidige speler van de O13-1 zal na de zomer de mooie stap gaan maken naar FC Utrecht O14.

  Andres speelt al vanaf de benjamins bij PVCV waar hij toen al opviel als een talentvolle linksbenige speler. Vanaf de onder 9 leeftijd heeft hij altijd in het 1e selectie team gespeeld binnen het 2007 geboortejaar en zich door de jaren heen goed ontwikkeld.

  Een paar weken geleden werd die ontwikkeling uiteindelijk beloond met uitnodigingen voor KNVB trainingen gevolgd door een uitnodiging vanuit FC Utrecht. Daar heeft Andres binnen een paar team trainingen zo'n goede indruk gemaakt dat ze hem nu dus defintief naar de academie uit de domstad binnen willen halen.

  Wij als PVCV zijn in ieder geval erg trots op Andres en hopen dat hij volgend seizoen in de O14-1 van FC Utrecht met hopelijk veel plezier zich verder door kan ontwikkelen als complete speler.

  Wel gaan we uiteraard het enthousiasme en de enorme drive van Andres missen bij PVCV. Al weten we zeker dat we Andres nog geregeld bij PVCV zullen gaan zien net zoals de gehele gewaardeerde familie Verstoep. Het komende half jaar kunnen we in ieder geval nog genieten van Andres zijn voetbalkunsten in het rood - wit geblokte shirt van PVCV en hopen we dat je op een goede manier kan afsluiten bij PVCV O13-1.

  PVCV heeft onlangs ook zijn samenwerking met FCU uitgebreid en verbeterd, dit is natuurlijk ook het gevolg van jongens zoals Andres kunnen aansluiten bij de jeugdselectie van FC Utrecht.

  https://www.pvcv.nl/rac-overeenkomst-met-fcu-verbeterd-en-verlengd/