• *** Inmiddels is er een update geplaatst met het nieuwe Trainingsschema inclusief Senioren op 10 Mei 2020 ***

  Het nieuwe trainingsschema geldt vanaf Woensdag 29 April. Ook nu is er weer veel aandacht uitgegaan om het schema kloppend te krijgen. We hebben 15m “wisseltijd” en éénrichtingsverkeer ingevoerd om te voorkomen dat groepen met elkaar in contact komen. Daardoor traint niet ieder team op dezelfde dag, tijdstip en/of veld.

  Het huidige trainingsschema is wel als uitgangspunt genomen, maar lang niet altijd hebben we dat kunnen waarmaken. Let dus goed op welke dag en tijdstip je bent ingedeeld!

  Het kan zijn dat jouw team (nog) niet op het trainingsschema staat of dat er staat ‘twijfel”. Dat betekent dat jouw team nog niet kan trainen omdat er niet (op tijd) is geantwoord bij de inventarisatie of omdat er (nog) geen trainer beschikbaar is. Trainers/leiders kunnen mailen naar trainingsschema@pvcv.nl als het alsnog willen trainen met het team.

  4 en 5 Mei
  We hebben de intentie om ook het sportpark beschikbaar te stellen op 4 en 5 Mei. Natuurlijk met inachtneming van 2m stilte om 20:00 uur op 4 Mei. Teams wordt gevraagd hun training te bevestigen via trainingsschema@pvcv.nl. Mochten er te weinig teams aanwezig zijn, dan zullen trainingen op 4 en/of 5 Mei komen te vervallen. Daarover komt dan aparte berichtgeving via de gebruikelijke kanalen.

  Onderbouw
  Let goed op wanneer je traint en op de berichten van je trainer! De circuittrainingen voor de onderbouw (JO8 t/m JO11) zijn vooralsnog vervallen. Deze zijn complex om te organiseren en we eerst willen zien hoe een en ander loopt de komende weken. De onderbouw teams trainen daarom de komende weken slechts 1x. We hebben de intentie om als alles goed gaat extra oefentijd te creëren voor deze teams op de zaterdag, maar zeker is dat niet.

  Bovenbouw
  De bovenbouw teams staan in principe 2x ingeroosterd. Wel kunnen tijden dus afwijken van de normale tijden. Let goed op wanneer je traint en op de berichten van je trainer!

  Champions League en Benjamins
  We zijn in voorbereiding om ook deze groepen te laten trainen op zaterdag en voor de JO7 ook op een doordeweekse dag. Let op de berichtgeving van de Leiders van deze trainingen.

  Vragen?
  Heb je vragen met betrekking van de indeling van jouw team? Laat dan je trainer mailen naar trainingsschema@pvcv.nl.