• UPDATE: We hebben enkele kleine en eenvoudige veranderingen in het schema doorgevoerd op verzoek van enkele jeugdteams in de breedte. Er zijn geen wijzigingen bij de Jeugdselectie en Senioren.

  Heeft u nog vragen en/of opmerkingen mbt het trainingsschema, mail dan naar tjc.secretariaat@pvcv.nl.

   
  Het nieuwe trainingsschema is af. We hebben onze uiterste best gedaan om de in totaal 81(!) mannen en vrouwenteams van PVCV in te delen.
   
  Maar liefst 21 teams trainen 3x, ruim 50 teams trainen 2x en terwijl 9 teams 1x traint (dat zijn dus 172 trainings-slots). Hierbij hebben we ook nog kunnen voldoen aan alle verzoeken voor specifieke trainingsdagen! Wel is het zo dat naar mate het aantal teams bij PVCV blijft toenemen, we in de toekomst minder verzoeken voor specifieke trainingsdagen in behandeling kunnen nemen. Daarvoor wordt de puzzel gewoonweg te ingewikkeld.
   
  De trainingen voor de selectieteams kunnen starten vanaf Maandag 13 Augustus volgens planning van de betreffende trainers. 
   
  De algehele trainingsstart voor alle teams is in de week van Maandag 27 Augustus. In de week van Maandag 6 Augustus zal het wedstrijdsecretariaat weer een link maken voor op de site en diverse app groepen mbt trainen in de periode van 13 augustus t/m vrijdag 24 augustus. 
   
  De circuit-trainingen voor de selectieteams (JO8-9-10-11 1&2) zullen starten op dinsdag 28 Augustus. 
   
  De circuit-trainingen voor de overige teams in de onderbouw jeugd zullen beginnen op Maandag 10 September (JO12) en Woensdag 12 September (JO8-9-10-11).
   
  We wensen iedereen een heerlijke zomer toe en zien jullie allemaal graag terug op de training op ons mooie sportpark in Augustus. Vergeet niet dat PVCV het seizoen opent op Zondag 26 Augustus met een spectaculaire Kick-Off waarbij jullie allemaal welkom zijn vanaf 12:00 uur!
   
  Namens de TJC

  Bekijk het schema hier