• Met trots kan PVCV de trainers voor de seniorenselecties seizoen 2021/22 bekend maken. Komend seizoen zal het eerste seizoen zijn dat we drie selectieteams kunnen vormen. De groei en bloei van onze vereniging maakt dat mogelijk en dat stemt ons heel tevreden.

  Nadat eerder al de verlenging van Mitch Maas als hoofdtrainer van PVCV 1 bekend was gemaakt, kunnen we nu ook de assistent van Mitch en de trainers van PVCV 2 en O23 aan u voorstellen.

  Komend seizoen gaat de huidige assistent van de O23, Patrick van Tilborgh, Mitch assisteren bij PVCV 1. Patrick is al heel veel jaren verbonden aan onze club en het stemt ons heel tevreden dat hij zijn kennis en kunde bij het 1e gaat inzetten.

  Als trainer voor PVCV 2 is Ralph Becking aangesteld. Ralph is een echte clubman en al jaren trainer bij de seniorenselecties. Dit seizoen heeft Ralph als hoofdtrainer succesvol de O23 bij PVCV geïntroduceerd. Daarvoor was hij al trainer van het 2e selectieteam en assistenttrainer bij het vlaggenschip. We zijn erg blij dat Ralph ook komend seizoen weer onderdeel is van onze trainersgilde.

  Bij de O23 gaan we twee nieuwe trainers begroeten. Het verheugt ons om Danny van Mourik en Jeroen Linschoten aan te mogen kondigen als de trainers van de O23. Danny is aangesteld als hoofdtrainer en Jeroen zal hem daarbij assisteren. Zowel Danny als Jeroen zijn al jarenlang verbonden aan de prachtige club SV Houten. Dit seizoen zijn zij daar samen verantwoordelijk als trainers van de O19-1. Wij wensen beiden heel veel succes, maar zeker ook plezier bij onze club.

  In de hoop en verwachting dat het komend seizoen weer een echt voetbalseizoen wordt, wensen wij alle trainers en iedereen die PVCV een warm hart toedraagt, heel veel succes!

  Namens de Technische Senioren Commissie PVCV

  Erik Hermsen