• Trainers Bovenbouw (O16-1, O17-1, O19-1) komend seizoen bekend

  4 apr 2024
 • Trainers Bovenbouw (O16-1, O17-1, O19-1) komend seizoen bekend

  Inmiddels naderen we alweer het einde van het huidige seizoen. We zijn als PVCV blij dat we ruim voor de start van het nieuwe seizoen (’24/’25) alle selectie hoofdtrainers rond hebben, zo ook die voor de bovenbouw. We zijn blij dat we de huidige ervaren en gediplomeerde trainers weer kunnen inzetten bij onze bovenbouwteams.

  O19-1 - Brent van der Werf
  Het komende seizoen zal de O19-1 onder leiding staan van Brent van der Werf. Brent gaat daarmee zijn 10e seizoen in als trainer bij de club waarin hij veel verschillende leeftijdscategorieën heeft mogen begeleiden. Momenteel is hij trainer van de O14-1 en zal nu dus de stap maken naar het hoogste jeugdteam binnen onze club. Deze stap sluit aan bij de wens van Brent om in de toekomst hoofdtrainer bij de senioren te worden. In het bezit van diploma VC3 (UEFA B) en een achtergrond met onder andere een specialisatie tot video analist geven hem de basis om een succesvol seizoen bij O19-1 tegemoet te gaan.

  O17-1 - Tim van Doleweerd
  Tim van Doleweerd gaat zijn 2e jaar in binnen PVCV en zijn 1e jaar was er meteen 1 om niet snel te vergeten. Vol ambitie gestart bij de O17-1 en er gedurende het jaar ook nog de O18-1 bij gedaan is iets wat veel respect heeft opgeleverd binnen de club. We zijn ontzettend blij dat Tim ook komend seizoen O17-1 wil gaan begeleiden. We kunnen deze Feyenoord supporter dan ook al bijna de Cor Adriaanse van de regio Utrecht noemen (voor de niet kenners – Cor Adriaanse is jaren lang de vaste trainer geweest van Feyenoord O17 en heeft daar dus echt alle Rotterdamse talenten voorbij zien komen). Tim, in het dagelijks leven instructeur bij het Houtense Body Business, is in het bezit van diploma VC3 (UEFA B).

  O16-1 - Nordin Moulah Rabbi
  Nordin Moulah Rabbi heeft in zijn 1e seizoen bij PVCV veel indruk gemaakt. Als assistent bij de O17-1 samen met Tim verantwoordelijk voor de ontwikkeling en prestaties van de spelers. Niets was Nordin te gek want gedurende het seizoen was hij ook te spotten bij o.a. de O18-1, O16-1 en O14-1 op het trainingsveld. We hebben Nordin leren kennen als een echt voetbaldier met oog voor details en het individu. Nordin gaat binnenkort de opleiding VC3 (UEFA B) afronden en zal met ingang van komend seizoen de trainer worden van de O16-1.

  We wensen Brent, Tim en Nordin veel plezier en succes toe komend seizoen.

  Technisch Hart Jeugd