• Na een weifelend begin aan beide kanten kreeg PVCV de eerste kans in de uitwedstrijd tegen UVV. Een aanval over links begon bij Duncan en kwam via Jasper bij Brent die vanaf links een goede voorzet gaf, die Tijn helaas net niet goed onder controle kreeg. Niet veel later was het wederom Brent die na een actie over links de bal goed voorgaf. Ditmaal was de controle er wel bij Tijn, maar hij kreeg de bal op zijn linker, waardoor de kracht wat ontbrak en de keeper de bal kon stoppen.

  Een actie over rechts via Louka kwam uiteindelijk bij Thijs op het middenveld die een briljante pass op Tijn gaf die goed vrij liep en de bal ineens in de korte hoek binnenschoot, 0-1. Panagiotis speelde twee man uit en gaf een mooie steekbal op Louka die een grote kans leek te krijgen, maar op het randje van het toelaatbare werd afgestopt. Een aanval van PVCV kwam via Jasper en Tijn bij Brent die vanaf zo’n 20 m uithaalde, maar de keeper van UVV bracht met een mooie zweefduik redding.

  Uit een corner van UVV kon vrij worden ingeschoten vanaf de rand van het doelgebied, maar Thijmen had zijn doel goed verkleind en wist daarmee knap een doelpunt te voorkomen. Niet veel later werd het toch 1-1 wederom uit een corner tegen. Thijs bracht PVCV weer op voorsprong door van afstand de keeper kansloos te laten met een harde knal net onder de lat, 1-2!

  Een prachtige aanval in de tweede helft, waarin Thijs de bal vanaf het middenveld inspeelde op Sven die de bal vanaf rechts zelf had kunnen schieten, maar in plaats daarvan de bal breed legde op Jasper die vanaf de penalty stip leek te schrikken van de kans. Hij speelde de bal nog wel door naar Tijn, maar die mikte net te hoog.

  UVV liet zich overigens zeker niet onbetuigd en was gevaarlijk met lange ballen op de snelle aanvallers. De verdediging had zijn handen vol aan de snelle aanvallers, maar deed dit in samenwerking met de goed spelende Thijmen uitstekend.
  Een schot van Jasper werd geblokt en ging als een vuurpijl de lucht. Een duel rond de 5 meter lijn leek Sven te verliezen, maar de verdediger schoot de bal voor de voeten van Tijn die dankbaar profiteerde en de bal van dichtbij feilloos in de hoek schoot, 1-3!

  Het verzet van UVV leek hiermee gebroken en PVCV kreeg kansen op meer. Na een afgeslagen corner probeerde Twan het van de rand van het strafschop gebied, maar zijn schot ging net langs de verkeerde kant van de paal van de rechter bovenhoek. Nick ging goed door op het middenveld, maar kwam een teenlengte te kort om de bal door te spelen op Tijn die helemaal vrij stond om zijn hattrick te complementeren.

  Na een gewonnen duel van Twan op het middenveld kwam de bal bij Pascalle die van rechts rakelings voorlangs schoot. Een aanval over rechts werd iets te scherp voorgegeven, maar Tijn geloofde er nog in en legde de bal vanaf de achterlijn met een halve hakje goed terug op Louka. Louka schoot goed binnen, maar de keeper zijn redding mocht er ook zijn.

  Het slotakkoord was toch voor PVCV toen Louka geloofde in een hoge diepe bal van Twan en handig tussen twee man van UVV door glipte, de keeper omspeelde en in het lege doel binnenschoof, 1-4!