• De laatste wedstrijd van het seizoen speelde we thuis tegen Herta, die goed begonnen en in het begin het betere van het spel hadden. Het 1e schot was dan ook van Herta dat goed werd gekeerd door Senna. Hierna was het bijna raak voor PVCV toen Sven goed reageerde op een terugspeelbal van Herta, maar met een sliding net te kort kwam. Senna wist nog een keer knap redding te brengen op een hard diagonaal schot van afstand, maar was kansloos toen de bal vanuit een corner van dichtbij werd binnen gewerkt, 0-1.

  Na de 0-1 leek PVCV ineens wakker te worden, kwam er wat meer felheid in het team en kregen we ook kansen. Thomas gaf een geweldige pass op Sven die oog in oog met de keeper zijn inzet zag worden gekeerd. Timo kreeg nog een mogelijkheid in de rebound, maar zijn inzet ging over. Thomas kreeg ineens veel ruimte op het middenveld en kon zomaar 15m in dribbelen. Hij profiteerde hier dankbaar van om te eindigen met een verwoestend afstandschot wat de keeper van Herta te machtig was, 1-1. Hierna ging PVCV door en scoorde Sven de 2-1 na een mooie actie, waarmee hij een paar Herta verdedigers te kijk had gezet.

  De kansen bleven komen. Elroy haalde hard uit richting de verre hoek, maar zag zijn schot net voorlangs gaan. Een prachtige pass van Elroy op Timo, die hiermee recht voor de keeper kwam te staan werd gekeerd door de keeper. Hierna was het wel raak na een mooie aanval, waarin Thomas Sven wegstuurde die samen met Timo op de laatste man van Herta afliepen. Sven tikte de bal goed breed en ditmaal liet Timo zich deze buitenkans niet ontnemen en knalde onberispelijk de 3-1 op het scorebord.

  PVCV had er nog niet genoeg van en bleef het doel van Herta bestoken, terwijl de verdediging van PVCV niks meer weggaf. Een afstandschot van Brent wist de keeper te keren, waarna de afgeslagen bal via Sven weer bij Brent terecht kwam, die het direct weer van afstand probeerde. Helaas was het wederom de keeper van Herta die ditmaal als winnaar uit de strijd kwam. Op een bekeken afstandschot van Sven in de verre bovenhoek had de keeper van Herta echter geen antwoord en zo werd het 4-1.

  Vlak voor rust was er nog een goede kans voor Timo, nadat Elroy hem met en mooie pass oog in oog met de keeper had gezet. Timo schoot iets te gehaast en zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. Na een weifelend begin toch nog een flitsende eerste helft met een 4-1 voorsprong.

  De tweede helft was rommelig. Herta stroopte de mouwen op en kort na rust werd het 4-2. PVCV liet zich niet de kaas van het brood eten en met name Elroy en Pepijn vochten als leeuwen. Het positiespel van PVCV werd minder en er werden niet meer zoveel kansen gecreƫerd als de eerste helft. Herta kreeg mogelijkheden, maar gelukkig voor PVCV stond Jesper wel steeds op de goede plek om de bal te blokken, kwam Senna een paar keer goed uit zijn doel en ging de bal een aantal keer net naast. Brent kreeg nog een dot van een kans na een mislukt schot van Sven, maar hij knalde vanaf ongeveer de penalty stip keihard langs de kruising. Vanuit een intrap snelde Brent tussen twee man door, maar had pech met zijn inzet op het doel die via de paal achter ging.

  Een mooie overwinning met extra complimenten aan Jesper, Brent, Pepijn en Elroy die er alles aan deden om de Herta spelers het scoren onmogelijk te maken!