• “Wat doen jullie eigenlijk met de opbrengst van de Grote Club Actie?” – dat is één van de meest gestelde vragen dit jaar. We hebben dit niet duidelijk genoeg uitgelegd. We gaan de opbrengst voor een deel inzetten om het video systeem op het hoofdveld te financieren. Wij realiseren ons dat niet alle teams veelvuldig op het hoofdveld spelen. De teams die een Superlot kopen krijgen daarom de garantie dat ze zeker één keer op het hoofdveld spelen. Dit is ook de reden dat we niet de gehele opbrengst zullen besteden aan de aanschaf van het videosysteem. Op basis van de hoogte van de opbrengst laten we weten waar we het voor inzetten. Volgend seizoen zullen we hier vooraf beter over communiceren!

    Laten we er met elkaar nog even de schouders onder zetten. Daarom verlengen we de periode dat je jouw boekje kan inleveren of de handen op elkaar kunt krijgen om een Superlot te verkopen tot en met 15 November!!

    Heb je dus nog een lotenboekje thuis liggen? Neem hem dan mee naar de club. Bij het wedstrijdsecretariaat staat een mooie “Grote Club Actie-Kluis” waar je de lotenboekjes kunt inleveren…!! Wil je nog een Superlot kopen? Vul dan dit formulier in en stuur het naar superlot@pvcv.nl. Dan zorgen wij ervoor dat het allemaal goed komt.

    Alvast bedankt voor jullie inzet en support!!