• Technische staf jeugd seizoen 2021|22 - deel 1

  8 feb 2021
 • De technische staf midden- en bovenbouw voor het seizoen ’21/’22 begint al aardig vorm te krijgen

  Elk jaar wordt er door de Technisch Managers in de winterstop geëvalueerd met de selectietrainers/-coaches. Naast het terugkijken op de eerste seizoenshelft wordt er ook altijd vooruitgeblikt op het volgende seizoen. In de midden- en bovenbouw waren de gesprekken erg positief (in de onderbouw overigens ook) en bleken de beelden bij de Technisch Manager en de trainer/coaches over het volgende seizoen goed op elkaar aan te sluiten. We zijn dan ook al vroeg in het seizoen erg ver met het invullen van de technische staf voor de midden- en bovenbouw seizoen ’21/’22. De komende weken zullen we de afspraken met de trainer/coaches definitief maken en hier met jullie delen. We starten vandaag met de trainer/coaches voor de O14-1, O15-1, O16-1 en O17-1.

  O14-1 - Cor Stols (Divisie 1)
  De langstzittende trainer bij PVCV, Cor Stols, is dit seizoen als trainer/coach verantwoordelijk voor de O13-1. Deze groep heeft de eerste seizoenshelft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en vanuit spelers, Technisch Manager en Cor was er dan ook de wens om dit “project” volgend seizoen vervolg te geven. “De afgelopen maanden zijn er ondanks de competitiestop grote stappen voorwaarts gezet door het team. Ik kijk er erg naar uit om dat komend seizoen verder op te pakken. Hopelijk sluiten we dit seizoen nog af met een verkorte competitie en spelen we volgend jaar weer een normale landelijke competitie en beker.” Cor is ondertussen alweer acht seizoen verbonden aan PVCV en is naast trainer/coach ook Technisch Manager van de onderbouw. Naast zijn groei op organisatorisch vlak zien we ook de gedrevenheid en ontwikkeling van Cor als trainer/coach. Cor “lange bal” Stols heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een trainer/coach die zijn ploegen verzorgd voetbal laat spelen. We zijn dan ook blij dat we het enthousiasme van Cor volgend seizoen ook weer op en rondom de velden van PVCV te zien krijgen.

  O15-1 - Brent van der Werf en Lukas Pot (Divisie 6)
  Net als in het huidige seizoen zal de O15-1 volgend seizoen getraind worden door Brent van der Werf. Brent gaat alweer zijn zesde seizoen in als trainer/coach bij PVCV. De 2007 groep is niet onbekend bij Brent. In de O10-1 is hij samen met zijn broer Conner verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van deze jongens en samen met Mitch Maas heeft hij deze groep in de O13-2007 de eerste stappen op een groot veld leren zetten. “Ik ben heel erg blij dat ik volgend seizoen weer met deze talentvolle groep aan de slag mag gaan. We gaan er een mooi seizoen van maken met als doel dat zowel het team als de spelers zich individueel verder door zullen ontwikkelen.” Brent heeft UEFA C al in zijn bezit, COVID-19 heeft hem er van weerhouden dit seizoen al te gaan voor UEFA B. Het behalen van UEFA B staat nu voor volgend jaar op de agenda. De samenwerking met Lukas Pot als assistent verloopt erg goed. Deze samenwerking willen beide heren dan ook graag volgend seizoen een vervolg geven.

  O16-1 - Remco van der Horst (Divisie 6)
  Ook hier geldt dat bij de O16-1 voor het tweede seizoen achter elkaar dezelfde trainer/coach voor de groep zal staan, Remco van der Horst. Remco is dit seizoen nieuw bij de club en van beide kanten bevalt dat erg goed. “In mijn eerste seizoen bij PVCV heb ik het erg naar mijn zin. COVID-19 is eigenlijk het enige waar ik over kan klagen, over alles wat het voetbal of de faciliteiten aangaat ben ik erg te spreken.“ Remco is bezig met het afronden van UEFA B en dat levert hem veel inspiratie voor het aankomende seizoen. Er was van beide kanten geen twijfel naar welke leeftijd volgend seizoen de voorkeur uitging. “De O16 spelers hebben een leeftijd waarbij ze los komen van hun ouders, de meeste hun groeispurt al hebben gehad en er daardoor gestart wordt met de conditionele prikkels. Net als dit seizoen hoop ik volgend jaar de samenwerking tussen de linies te verbeteren en spelers individueel beter te maken.” Als PVCV zijn we erg blij dat we met Remco hebben kunnen verlengen en zien uit naar de verdere ontwikkeling van deze Vleutenaar.

  O17-1 - Arjen Laferte en Bas van Zutphen (Divisie 7)
  Het wordt eentonig, maar ook bij de O17-1 zien we volgend seizoen dezelfde trainer/coach en assistent voor de groep staan, Arjen Laferte en Bas van Zutphen. Arjen kwam aan het begin van dit seizoen over van VV de Meern en heeft daar nog geen moment spijt van gehad. Dit seizoen heeft hij met veel succes meerdere spelers ingepast en het team goed en verzorgd voetbal laten spelen. We zijn dan ook erg benieuwd wat Arjen volgend jaar uit de geoliede machine die vanuit de O16-1 overkomt weet te halen. Met Arjen zijn ruime ervaring en UEFA B in bezit zien we met veel vertrouwen uit naar volgend seizoen. De Vleutenaar zelf zegt er het volgende over “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PVCV en had dan ook geen enkele twijfel toen we het tijdens de evaluatie over volgend seizoen hadden. Als leerkracht van groep 8 op de Rietendakschool vind ik het erg leuk om op het voetbalveld met bovenbouw jongens aan de slag te gaan. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer een hele competitie spelen!