• Technische staf jeugd seizoen 2021|22 – deel IV Onderbouw

  6 apr 2021
 • Technische staf jeugd seizoen 2021|22 – deel IV Onderbouw

  Deze week stellen we de Benjamins, JO8 en JO9 onderbouw trainers aan jullie voor! Ook hier weer een mooie mix van een paar nieuwe gezichten en vertrouwde namen.  Maar ook van ervaring en trainers die gaan beginnen het vak eigen te maken. Dat alles onder leiding van TM-onderbouw Cor Stols.

  Ook in de JO8 en JO9 gaan we werken met Hoofdtrainers die per lichting verantwoordelijk zijn. Dus niet alleen van het eerste team, maar ook voor de begeleiding van de trainers in opleiding bij onze tweede en derde teams. Daarnaast worden zij verantwoordelijk zijn voor een programma dat is gericht op de ontwikkeling van spelers en trainers van niet-selectieteams in de onderbouw. 


  Benjamins – Jarno de Koning en Kees Doornebal
  Jarno zal komend seizoen met Kees Doornebal de coördinatierol bij de Benjamins overnemen van Stefco Kraaij en Michael Buijteweg die eerder dit jaar stopte. Hen bedanken we natuurlijk voor hun diensten bij de club.  Jarno was eerder vier jaar trainer bij de Benjamins en heeft de afgelopen seizoenen de JO8-2 en de JO8-3 getraind.

  Jarno: “In deze periode heb ik veel geleerd over trainingsdoelen voor jonge spelers en hun ontwikkeling als voetballer. Ik hoop deze kennis te kunnen gebruiken om bij de Benjamins leuke en leerzame trainingen neer te zetten. Daarnaast kijk ik uit naar deze rol met meer verantwoordelijkheden, en een leuke samenwerking met Kees en de andere trainers, begeleiders en ouders.”.


  Hoofdtrainer JO8 – Peter Gaanderse
  Peter is een ervaren onderbouw trainer die dit jaar voor het eerst bij PVCV aan de slag gaat. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en komt uit Nieuwegein. Hij geeft al 16 jaar (!) training in de jeugd van 5 t/m 9 jaar. Dit seizoen is hij actief bij vv Jonathan JO8 en JO10 selecties. Peter komt graag naar PVCV vanwege de sterkere focus op de onderbouw, daar waar veel verenigingen vooral naar de bovenbouw kijken. Dat sluit aan bij zijn visie dat in de onderbouw de basis wordt gelegd.

  Peter: “Ik kijk uit naar een hele mooie samenwerking (inclusief collega trainers) en sta altijd open voor een goede discussie over de sportieve ontwikkeling van kinderen. Het is tenslotte zo mooi om de vooruitgang van deze leeftijdsgroepen te zien zowel in ontwikkeling als met plezier!”.

  JO8-2 – Younes Dahmane en Wisse van Osch
  Younes en Wisse hebben vorig jaar voor het eerst de JO8-3 onder hun hoede gehad en dat wordt komend seizoen de JO8-2. Younes is inmiddels al ruim acht jaar lid van PVCV. In de afgelopen 2 jaar hebben Younes en Wisse kennis en ervaring opgedaan bij de Benjamins en de JO8-3 van PVCV. Zelf voetballen ze volgend jaar in de JO17-2 bij PVCV.

  Younes en Wisse: “We hebben veel zin in het volgende seizoen en zullen uiteraard samen hard ons best doen om het team zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.” 

  JO8-3 Milan en Jarno Geurts
  Milan en Jarno spelen volgend jaar ook in de JO17-2 en gaan net als hun teamgenoten de uitdaging aan om het trainersvak te leren. Ook hebben beide al de afgelopen twee jaar bij de Benjamins training gegeven. Hun trainerschap is dus een logische vervolgstap. Milan vindt trainingen geven heel leuk. Ze kijken dus heel erg uit naar het samen trainen van een eigen team.


  Hoofdtrainer JO9 – Romano Calor
  Romano is een ervaren trainer die al 14 jaar training heeft gegeven bij diverse clubs in de diverse leeftijden in de onder- en de middenbouw. Hij is woonachtig in Gorinchem waar hij ook trainingen verzorgt van zijn “Romano Voetbalschool”. Via zijn voetbalschool geeft hij al ruim 10 jaar techniektrainingen via de methode van "Wiel Coerver".  In het huidige seizoen geeft Romano trainingen aan de gehele onderbouw van GJS (Gorinchem) en LRC (Leerdam).

  Romano: “Ik kijk er echt naar uit om volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij PVCV.”

  JO9-2 – Keo Oei
  Keo Oei zal ook komend seizoen de JO9-2 onder zijn hoede nemen. Hij voetbalt zelf dit seizoen in de JO18-1 en wil ook volgend seizoen nog doorgaan met voetballen. Dit wordt het vierde jaar dat Keo al met selectieteams aan de slag is. Ondertussen studeert deze trainer voor een commerciële HBO-opleiding in Den Bosch.

  JO9-3 Duncan van Tilborgh en Ryan Everse
  Duncan en Ryan gaan ook hun tweede seizoen in met de JO9-3. Beiden worden dit jaar 17. Ze voetballen dit seizoen in de JO17-1 en willen ook volgend jaar naar de JO18-1. Ryan is nog bezig met zijn middelbare school (Niftarlake in Maarssenbroek) terwijl Duncan in Utrecht de MBO-opleiding Sport en Bewegen doet.