• Technische staf jeugd seizoen 2021|22 – deel III: Onderbouw

  26 mrt 2021
 • De technische staf onderbouw 2021|22 – deel III Onderbouw
  De komende weken zullen we de onderbouwtrainers aan jullie voorstellen. We beginnen met de trainers in de JO10 en JO11 van komend seizoen. We hebben daar weer een enthousiast team van trainers bereid gevonden onze jeugdspelers en teams met plezier te laten ontwikkelen.

  We gaan in de onderbouw komend seizoen iets anders werken dan de afgelopen jaren. Daar zal de komende tijd ook meer over naar buiten komen. Een van die veranderingen is dat we Hoofdtrainers hebben aangesteld die verantwoordelijk zijn voor de voetbaltechnische begeleiding van een lichting (leeftijdsjaar). Dus niet alleen voor het eerste team, maar ook voor de begeleiding van de trainers bij onze tweede en derde teams. Daarnaast worden zij ook verantwoordelijk voor een programma dat is gericht op de ontwikkeling van spelers en trainers van de niet-selectieteams in de onderbouw. Het team van (hoofd)trainers zal onder vertrouwde leiding staan van technisch manager onderbouw Cor Stols.

  Technisch Manager Onderbouw – Cor Stols
  Wie kent hem niet – onze Cor? Hij behoeft nauwelijks introductie, maar voor de nieuwelingen bij PVCV toch een kleine introductie. Cor is technisch manager onderbouw en manager activiteiten bij PVCV (van voetbaldagen tot voetbalkamp en Sinterklaas tot toernooien). Komend seizoen is hij ook trainer van JO14-1. Cor leeft voetbal en buiten PVCV ook verantwoordelijk voor allerlei voetbalevenementen en -toernooien waaronder de Randstad Cup.

  “Ik heb het heel goed naar mijn zin. Ook van mijn achtste jaar bij PVCV gaan we weer een speciale maken. We gaan de organisatie van de onderbouw verder versterken met hoofdtrainers. Zo kunnen we meer en betere trainingen voor ieder kind aanbieden. Elk kind kan zich dan met nog meer plezier kan ontwikkelen bij PVCV. De komende maanden worden die plannen samen met de nieuwe staf verder ontwikkeld en dan ook met de leden gedeeld.”.

  JO10 – Hoofdtrainers Owen Hendriks en David Kraan
  David en Owen zijn goeie vrienden en allebei keeper en lopen al een tijdje mee bij PVCV. We zijn blij dat ze samen de JO1O lichting onder hun hoede nemen en de verantwoording hebben voor JO10-1.

  Owen is 18 jaar en gaat volgend jaar studeren aan het HBO. Owen is al drie seizoenen actief bij de club en is bezit van zijn TC3 diploma. Komend seizoen zal hij voor het eerst ook het hoofdtrainerschap met David Kraan op zich nemen, een logisch vervolg op zijn huidige trainerschap van de PVCV JO11-1. Owen speelt zelf ook nog voetbal als keeper van UVV 1.

  David is 21 jaar oud en begint aan zijn vijfde seizoen als trainer bij PVCV. David doet de ALO in Amsterdam en kan dit goed combineren samen met het trainerschap. Hij is ook de keeper van ons eerste elftal bij PVCV.

  JO10-2 Joey van Beek
  Joey is ook alweer een aantal jaar actief bij PVCV waarbij hij verschillende teams in de onderbouw en de middenbouw heeft getraind. Hij bezit ook het TC3 diploma. Hij heeft veel plezier in het training geven bij PVCV en wil daarom graag opnieuw aan de slag met de talenten van JO10-2. Daarnaast zal Joey ook de JO14-2 onder zijn hoede nemen. Je ziet deze goedlachse trainer dus vaker bij ons op het Sportpark.

  JO10-3 Noah van Valen & Amine Boutayeb
  Twee nieuwe gezichten voor ons derde team in de JO10: Noah en Amine. Noah is 17 jaar en heeft lang gevoetbald. Begonnen bij PVCV en daarna bij een fanatiek en leuk team van UVV. Daar is hij ook twee jaar trainer is geweest van een JO14-team. “Ik vind het leuk om jonge kinderen training te geven en te zien hoe ze zich succesvol kunnen ontwikkelen door goede training, coaching. Teambuilding vind ik daarbij een belangrijk punt: samen een sociale band opbouwen en leren hoe we als team samenwerken. Sportiviteit en hard werken zijn daarbij wat mij betreft de sleutelwoorden tot succes.”.

  Amine is 16 jaar en heeft een grote passie voor sport en doet dat zelf ook veel. Nadat hij met veel plezier bij Desto, UVV en laatstelijk SCH’44 heeft gevoetbald, gaat hij nu gretig aan de slag als trainer van een team. “Ik vind het leuk om kinderen te zien ontwikkelen en bouw graag een band met ze op, als trainer en als vriend. Zo denk ik dat de samenwerking tussen spelers en trainers het beste is!”.

  JO11 – Hoofdtrainer Kevin Goes
  De 25-jarige Kevin is komend seizoen een nieuwe trainer op sportpark Fletiomare-Oost en zal verantwoordelijk zijn voor de JO11 lichting en de JO11-1.

  Kevin woont sinds kort in Houten maar is opgegroeid in Cothen. Hij is in het dagelijks leven leraar van groep 6 op een basisschool in Houten. Dit seizoen is hij assistent-trainer coach bij FC Utrecht JO9 op Zoudenbalch. Daarvoor is heeft hij ook getraind bij vv Jonathan in Zeist en SVF Cothen en in bezit van het TC3 diploma.

  “Ik kijk er naar uit om komend seizoen aan de slag te gaan met de O11 selectie van PVCV en deze spelers verder te helpen in hun voetbalontwikkeling!”.

  JO11-2 Thom Huisman en Lars Poorthuis
  Thom (20) en Lars (20) zijn op dit moment bij PVCV aan het werk in verschillende rollen voor hun TC3 diploma als onderdeel van hun school. Thom is assistent bij de JO14-1 en Lars loopt mee bij de JO18-2. Lars is zelf ook fanatiek speler van PVCV 7 en doet dat met veel plezier.

  Thom: “Voetbal is een grote passie van mij en ben daarom bezig met het halen van mijn TC3. Aankomend seizoen zal de 11-2 trainen samen met Lars Poorthuis en kijk er erg naar uit!”.

  Lars: “Ik kijk er naar uit om de jongens van de O11-2 te coachen en begeleiden. Ik hoop een erg leuk jaar samen te hebben met de spelers en ouders, want plezier staat bij mij op één!”.

  JO11-3 Dominique van Grondelle
  Een nieuwe trainer ook voor de JO11-3. Dominique is 22 jaar en al voetballend sinds haar zesde jaar! Ze is begonnen bij de buren van vv De Meern en gespeeld als voetballer en keeper, maar ook gevoetbald bij DTS Ede/Victoria en Desto. Op dit moment voetbalt ze bij Roda’46 in Leusden in Vrouwen 1. Tegelijkertijd studeert ze ook pedagogiek en heeft ze de wens om betekenisvol te kunnen werken met kinderen.

   “Mijn passies voetbal en kinderen kan ik straks bij PVCV combineren. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als trainer bij PVCV!”.