• Zaterdagmorgen 8.00 uur. Het sportpark van PVCV vult zich langzaam met publiek dat met kleine oogjes aankomt. Ook na een bak koffie lijkt nog niet iedereen wakker en dat geldt ook voor de spelers. Rond 9.00 begon de wedstrijd voor PVCV. Helaas was De Meern al om 8.30 uur begonnen en stond het inmiddels 0-4 voor de gasten.

    Een mooie pass van Thomas op Elroy die hem goed aannam en de bal ineens meenam. Elroy wist de bal strak in de korte hoek te schieten en daarmee de 1-4 te scoren! Elroy had een goede actie aan de rechterkant en wist de bal vanaf de achterlijn terug te leggen op Thomas. Thomas loste een hard laag schot in de verre hoek, maar de keeper wist hem nog net tot corner te verwerken. Uit de corner kreeg Koen de bal voor zijn voeten die zich tussen een paar man door wist te wurmen en van dichtbij de 4-2 binnen schoot. PVCV had de weg naar voren gevonden, maar had pech toen ze een lucky goal tegen kregen, 2-5.

    In de tweede helft was het een echte wedstrijd geworden. Jesper en Pepijn G. wisselde hun positie goed af en gaven goed druk op de bal. Er werd goed samengespeeld en er ontstond een leuk potje. Een diepte pass van Koen, kwam bij Sven die iets te ver naar de buitenkant leek te gaan. Sven dacht daar echter anders en schoot met een prachtige indraaier in de verre hoek de 3-5 binnen.

    Bij een diepte pass van Sven op Koen had de keeper alle geluk van de wereld dat de bal via zijn teen rakelings naast ging. Dit deed denken aan de teen van Casillas waar Robben nog steeds regelmatig wakker van schijnt te worden. Na een combinatie tussen Koen en Brent aan de zijkant, kwam een voorzet bij Pepijn H. die de bal uit de lucht hard voorlangs knalde. Sven kon zijn teen er nog tegen krijgen, maar de bal vloog net naast.

    Zo kreeg PVCV wat kansen op de aansluitingstreffer, maar kwamen we net te kort om de 4-0 achterstand ongedaan te maken. Volgende week beginnen we om 12.00 uur, dus dan zijn we vanaf minuut 1 scherp!