• Supportersvereniging

  NIEUWSBERICHT CLUB VAN 50 

  Word lid van de Club van 50 van de Supportersvereniging! 

  Steun PVCV en word lid van de Club van 50 van de Supportersvereniging! Met jouw lidmaatschap maakt jij het mogelijk dat de Supportersvereniging PVCV financieel kan (blijven) ondersteunen én dat er leuke activiteiten georganiseerd worden bij de club. 

  Met de steeds groter wordende jeugdafdeling én de nodige modernisering van het sportcomplex van PVCV is elke ondersteuning van harte welkom! Voor €50 per jaar ben je lid van de Club van 50. Hiermee willen we een extra en structurele (financiële) bijdrage geven aan de ontwikkeling van PVCV. Van dit bedrag wordt tenminste 50% direct besteed aan de ondersteuning van PVCV. In overleg met het bestuur van PVCV wordt bepaald hoe dit geld wordt besteed. Het andere deel wordt besteed aan het organiseren van activiteiten voor de leden van de Club van 50. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een avond met een interessante spreker of het gezamenlijk bezoeken van een voetbalwedstrijd. Zo hadden we al Rene van der Gijp en Erik Hulzebosch te gast en hebben we goede banden met FC Utrecht.

   


   

  SUPPORTERSVERENIGING PVCV 

  Wat ooit als klein initiatief begon is nu van groot belang. De Supportersvereniging PVCV is sinds 1976 een pijler van de club. Eentje die niet meer weg te denken is. De Supportersvereniging PVCV bestaat uit mensen die PVCV een warm hart toedragen en het belangrijk vinden om de club via een financiële bijdrage extra te ondersteunen. In aanvulling op deze ondersteuning organiseert de Supportersvereniging gedurende het jaar verschillende activiteiten.

  Een kleine greep uit de activiteiten: 

  * De jaarlijkse bijdrage aan PVCV: Al jaren ondersteunt de Supportersvereniging PVCV met een bedrag van €5000. De vereniging kan dit bedrag naar eigen inzicht besteden. 

  * Bingo: Vier keer per jaar is er een bingo in de kantine van PVCV.

  * 21-Spel: niet weg te denken op zondagmiddag in de kantine van PVCV! 

  * Het Oudejaarskaarten: elk jaar rond oud & nieuw klaverjassen in de kantine.

  * Penaltybokaal

  * Pupil van de week

   

  Club van 50

  Bijzondere aandacht verdient de Club van 50. De Club van 50 zijn de leden van de Supportersvereniging die PVCV een extra warm hart toedragen en via een bijdrage van €50 per jaar zorgen voor structurele financiële ondersteuning van de club. Denk hierbij aan de aanzienlijke bijdrage die wordt geleverd ten behoeve van de nieuwe kantine of het opvangen van onvoorziene tegenvallers,  zoals de schade aan de tribune door asbest.

  De bijdrage van €50 per jaar wordt voor tenminste 50% direct besteed aan de ondersteuning van PVCV. In overleg met het bestuur van PVCV wordt de bestemming van dit geld bepaald. De overige 50% wordt gebruikt voor het organiseren van activiteiten voor de leden van de Club van 50. Denk hierbij aan het gezamenlijk bezoeken van een voetbalwedstrijd of een avond met een interessante spreker. Zo hadden we al Rene van der Gijp en Erik Hulzebosch te gast en hebben we goede banden met FC Utrecht.

   

  Word lid!

  Iedereen die PVCV een warm hart toedraagt kan lid worden van de Supportersvereniging, jong, oud, wel of geen lid van PVCV. Voor slechts €50 per jaar ben je lid van onze grootste fanclub: de Club van 50.

  Jouw lidmaatschap maakt het mogelijk dat de Supportersvereniging PVCV de club financieel kan (blijven) ondersteunen én dat er leuke activiteiten georganiseerd worden. Zeker met de groeiende jeugdafdeling en de modernisering van het complex van PVCV is elke ondersteuning van harte welkom (en nodig)! 

  Dus, vind je dit belangrijk, word dan lid!

  Voorbeelden van wat de Supportersvereniging het afgelopen jaar (mede) mogelijk heeft gemaakt zijn: 

  * Renovatie tribune: Met behulp van de bijna €3500 van de Supportersvereniging en het vakmanschap van Ronald van Kuijk. 

  * Wasmachine en koffiemachine: €2800 beschikbaar gesteld aan de vereniging. 

  * Sinterklaasfeest voor de jeugd (jaarlijks)

   

  Informatie?

  Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij het bestuur van de Supportersvereniging via supportersvereniging@pvcv.nl

   

  Een sportieve groet van het bestuur van de supportersvereniging, 

   

  Herman Francken, Voorzitter 

  Kees van Rijnsoever, Penningmeester

  Frank Vernooij, Secretaris