• Over De Supportersvereniging PVCV
  Wat ooit als klein initiatief begon is nu van groot belang. De Supportersvereniging PVCV is sinds 1976 een pijler van de club. Eentje die niet meer weg te denken is. De Supportersvereniging PVCV bestaat uit mensen die PVCV een warm hart toedragen en het belangrijk vinden om de club via een financiële bijdrage extra te ondersteunen. In aanvulling op deze ondersteuning organiseert de Supportersvereniging gedurende het jaar verschillende activiteiten. 


  Activiteiten
  De volgende activiteiten vormen de kern van De Supportersvereniging:

  • De jaarlijkse bijdrage aan PVCV van €5000.
   PVCV kan dit bedrag naar eigen inzicht besteden. 
  • Bingo: Vier keer per jaar is er een bingo in de kantine van PVCV.
  • PVCV Senioren Legends Cup, opvolger van het bekende bedrijfsvoetbaltoernooi.
  • Jaarlijks een avond voor leden met bekende gastsprekers, zo hebben we bijvoorbeeld Sierd de Vos, Bas Nijhuis, René van der Gijp, Danny Makkelie en recent nog Ron Jans al gehad.

  Wat De Supportersvereniging financieel mogelijk maakt
  Voorbeelden van wat de Supportersvereniging de afgelopen jaren (mede) mogelijk heeft gemaakt zijn:

  • Grote financiële bijdrage aan de nieuwbouw van de kantine
  • Wasmachine en koffiemachine: €2800 beschikbaar gesteld aan de vereniging. 
  • Nieuwe stoeltjes voor de tribune
  • Renovatie tribune afgerond door €3500 van de Supportersvereniging en het vakmanschap van Ronald van Kuijk.
  • Divers onderhoud aan de tribune

  Het werk van De Supportersverening is belangrijk, word óók lid!
  Iedereen die PVCV een warm hart toedraagt kan lid worden van de Supportersvereniging, jong, oud, wel of geen lid van PVCV. Voor slechts €50 per jaar ben je lid van onze grootste fanclub: de supportersvereniging van PVCV. 

  Jouw lidmaatschap maakt het mogelijk dat de Supportersvereniging PVCV de club financieel kan (blijven) ondersteunen én dat er leuke activiteiten georganiseerd worden. Zeker met de groeiende jeugdafdeling en de modernisering van het complex van PVCV is elke ondersteuning van harte welkom (en nodig)! 

  De leden van de Supportersvereniging dragen PVCV een extra warm hart toe en via een bijdrage van €50 per jaar zorgen ze voor structurele financiële ondersteuning van de club. Denk hierbij aan de aanzienlijke bijdrage die wordt geleverd ten behoeve van de nieuwe kantine of het opvangen van onvoorziene tegenvallers.

  De bijdrage van €50 per jaar wordt voor tenminste 50% direct besteed aan de ondersteuning van PVCV. In overleg met het bestuur van PVCV wordt de bestemming voor dit geld bepaald. De overige 50% gaat terug naar jou als lid in de vorm van leuke activiteiten of spullen voor de club. Dit doen wij altijd in overleg met onze leden op de Algemene Leden Vergadering (ALV).

  Informatie?
  Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij het bestuur van de Supportersvereniging via supportersvereniging@pvcv.nl

  Het Bestuur van De Supportersvereniging PVCV wordt gevormd door:
  Voorzitter - Chendo de Langen
  Penningmeester - Kees van Rijnsoever
  Secretaris - Frank Vernooij

  Meld je nu aan!