• Beste voetballiefhe(bb)(st)ers, 

  Allereerst hopen we dat alles goed met jullie gaat. Vanwege de huidige pandemie volgt de aankondiging wat later dan gebruikelijk, maar net als in de voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer de Superelf Vleuten! We beginnen alweer bijna aan de nieuwste uitgave van dit voetbalspel gebaseerd op de Nederlandse Eredivise. Net als voorgaande jaren staat het eenieder vrij om één of meerdere teams samen te stellen met achttien spelers - één per Eredivisieclub.
   
  Inschrijven is vanaf heden mogelijk via www.superelfvleuten.nl (hier vind je ook de spelregels en spelerslijst), info@superelfvleuten.nl of fysiek bij Kees van Rijnsoever (Couperusstraat 17 in Vleuten). De kosten per team bedragen 10 euro, in zijn geheel uit te keren als prijzengeld. Ook dit jaar garanderen we weer een hoofdprijs van minimaal 400 euro. Bovendien stoppen we ook de 210 euro die overbleven van het te vroeg gestopte vorige seizoen in de prijzenpot. Inschrijven kan dit jaar tot en met zaterdag 17 oktober 2020 18:00. 

  Graag attenderen wij jullie erop dat we ook dit keer weer de mogelijkheid bieden om subpoules samen te stellen. Daag familie, vrienden, teamgenoten en/of collega's uit om te ontdekken wie dé voetbalkenner is, en bekijk wekelijks de tussenstand op de website van de Vleutense Superelf. Interesse in je iegen subpoule, stuur dan de naam van jullie subpoule en teamnamen van de minimaal vijf deelnemers naar info@superelfvleuten.nl, dan houden wij de stand voor jullie bij.

  Wij kijken uit naar jullie inschrijvingen en hopelijk een nieuw en spannend seizoen Superelf! 

  Met sportieve groet, 

  Joey van Angeren, Menno van Beuningen, Rik van de Bovenkamp, Roel Nieuwenhuizen en Kees van Rijnsoever
  Organisatie Superelf Vleuten
  Website: http://www.superelfvleuten.nl
  Facebook: http://www.facebook.com/SuperelfVleuten
  Twitter: http://www.twitter.com/SuperelfVleuten