• Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
  Stem nu direct op PVCV in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport
  Jij beslist mee!


  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
  Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?
  Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.


  STEM NU: rabobank.nl/clubsupport

  OF STEM VIA DE RABO App

  Het doel van PVCV: G-Voetbal

  Voetbal lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het niet! Daarom is PVCV 6 jaar geleden gestart met voetbal voor kinderen die niet meekomen in een regulier team. Wij willen professionele ondersteuning gaan bieden voor kinderen en ouders. Hierdoor verlagen we de drempel om te sporten en zorgen dat uitval wordt voorkomen. Deze kennis zetten we ook in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in een regulier team. Zo willen wij onze maatschappelijke rol in Leidsche Rijn vergroten. 
  https://www.pvcv.nl/pvcv-g-team

   

  Zoveel mogelijk stemmen hebben we nodig
  Deel dit bericht met je familie en vrienden, en vraag of ze bij de Rabobank zitten en willen stemmen op PVCV.

  Ook onze supportersvereniging doet ook mee
  Aangezien je 5 stemmen mag uitbrengen hopen we dat je naast PVCV onze supportersvereniging ook een stem geeft.

  En onze kantinegenoten van Handbalvereniging Leidsche Rijn.
  Aangezien je dan nog 3 stemmen mag uitbrengen hopen we dat je naast PVCV en onze supportersvereniging ook een stem geeft aan de onze vrienden van Handbalvereniging Leidsche Rijn.

  STEM NU: rabobank.nl/clubsupport

  OF STEM VIA DE RABO App