• Sportieve en fanatieke voetballers (uit geboortejaar 2009) gezocht bij PVCV!

  4 mei 2022
 • Voor het seizoen 2022/'23 zoeken we bij PVCV nog een paar leuke voetballers uit geboortejaar 2009, dit zodat elk team komend seizoen uit 15 spelers bestaat (dit was 14).

  PVCV Vleuten is een zeer sterk groeiende club in Utrecht. Opgericht in 1932 zijn we nu met 1,350 voetballende leden en vele officials, vrijwilligers en supporters.

  PVCV heeft een sterke organisatie met enthousiaste vrijwilligers, goedverzorgde materialen, drie kunstgrasvelden en een 1,5 grasveld, nieuwe kleedruimtes, en een gezellige kantine op een compact sportpark. We spelen verder op hoog niveau in het jeugdvoetbal. De teams voetballen in de onder- en middenbouw allemaal in de divisie. PVCV is partnerclub van FC Utrecht (Ster Partnerclub) en werkt samen met de KNVB. We zijn trots op de vele activiteiten (voetbalkampen, toernooien, 100% doorvoetballen voor de jeugd tijdens corona etc), maar ook zeker op de complimenten die we krijgen over onze manier van coachen en de accommodatie.

  Wil jouw kind/ jij eens kijken of deze club past, dan kan er wellicht dit seizoen al eens vrijblijvend meegetraind worden bij één van de teams.

  Vermoedelijke competitie-indeling komende seizoen:
  JO14-3 --> 1e klasse
  JO14-4 --> 1e of 2e klasse
  JO14-5 --> 3e klasse
  JO14-6 --> 4e klasse

  Interesse? Mail ons op o13@pvcv.nl