• Sponsoren

  PVCV (Patronaats Voetbal Club Vleuten) is een bloeiende voetbalvereniging. De club is opgericht in 1932 en bestaat uit een jeugd- en seniorenafdeling en is sinds enige tijd ook actief met een G elftal. De laatste jaren is het ledenaantal van de club enorm gegroeid. Met name in de jeugdelftallen is de aanwas van nieuw voetbaltalent groot. Ook naar de toekomst toe verwacht PVCV te blijven groeien, dit biedt vele mogelijkheden voor sponsoren om zich onder een breed publiek te presenteren en hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

  Met een professioneel jeugdplan en een duidelijke visie, waarin steeds meer gediplomeerde (jeugd-) trainers aan het werk zijn binnen de vereniging, kan PVCV de toekomst rooskleurig tegemoet zien.

  Door middel van de nieuwbouw in Vleuterweide en Leidsche Rijn heeft PVCV een veel groter bereik gekregen en liggen er voor u als sponsor diverse mogelijkheden om nieuwe bewoners te bereiken die tot uw doelgroep behoren. Met uw sponsoring kunnen we een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren. Naast het feit dat u dit mogelijk maakt, profiteert uw bedrijf van de positieve uitstraling van een betrokken vereniging met een breed draagvlak in het hart van Leidsche Rijn!

  Er zijn diverse mogelijkheden om PVCV te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met de met de sponsorcommissie, u kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar: sponsorcommissie@pvcv.nl. Naast "standaard" sponsorpakketten is uiteraard ook maatwerk mogelijk!

   

   

 • Sponsorpakketten

  PVCV wil graag 1 vereniging uitstralen. Door onder andere de invoering van het kledingplan, met ingang van seizoen 2017-2018, krijgt PVCV uniformiteit in de kleding. Het biedt tevens de mogelijkheid voor PVCV grotere sponsoren te binden aan onze club. PVCV heeft hiervoor de samenwerking gevonden met Simpel.nl, Thuys en de Plus. Helaas is daardoor sponsoring van wedstrijdtenues voor de jeugd niet meer mogelijk voor individuele sponsoren. Voor de senioren is het sponsoren van wedstrijdtenues wel mogelijk. Het sponsoren van individuele teams is voor zowel jeugd als senioren natuurlijk wel mogelijk voor overige kleding en materialen. Hierbij kunt u denken aan trainingspakken, jassen, tassen en inloopshirts. Om u hiervan een eerste beeld te geven vindt u hieronder sponsorpakketten die eenvoudig zijn aan te schaffen voor het team van uw keuze.  

  Sponsorpakket junioren
  Sponsorpakket senioren

  PVCV heeft hiervoor sponsorafspraken gemaakt met kledingleverancier THUYS "in wonen en slapen" en met het kledingmerk Beltona. Dat betekent dat alle teams spelen in de kledinglijn van Beltona. De kledingsponsoring is afgestemd op de uniforme PVCV-kledinglijn en dat is de reden waarom er geen andere kledingmerken binnen onze vereniging worden toegestaan!! 

  Om te zorgen voor goede afstemming wordt iedere kledingsponsoring op maat, ook in kleine omvang, door de sponsorcommissie persoonlijk afgestemd met de sponsor. We willen hiermee waarborgen dat de sponsoruitingen in lijn zijn met het beleid. Sponsoren van kleding gaat uitsluitend via de sponsorcommissie van PVCV. Alle informatie of het opvragen van offertes voor kledingsponsoring kunnen via de mail sponsorcommissie@pvcv.nl

 • Hoofdsponsors

  PVCV wordt op dit ogenblik ondersteund door een aantal hoofdsponsors, zij ondersteunen zowel in specifieke als algemene zin. De drijfveren om PVCV te sponsoren lopen uiteen, er is een belangrijke overeenkomst, ze dragen PVCV allemaal een warm hart toe en vinden het belangrijk dat PVCV over extra financiële middelden kan beschikken om aan haar sociaalmaatschappelijke en sportieve ambities invulling te kunnen geven. 

   

  Hoofdsponsors

  JEUGD:

        

   

  G-TEAM:

   

   

   

  PVCV1:

   

 • Bordsponsors

  Naast onze hoofdsponsors wordt PVCV ook ondersteund door een groot aantal andere sponsors die dit bijvoorbeeld doen in de vorm van een reclamebord langs ons hoofdveld of een advertentie op onze website.

  In alfabetische volgorde zijn dit de volgende bedrijven:

  Aannemersbedrijf van Lint

  Accountantskantoor Blom

  Accountantskantoor Stolwijk

  Afbouwbedrijf E.Flier

  Arag Rechtsbijstand

  Autorijschool LES

  Bakkerij Akkermans

  Barbara Uitvaartverzorging

  Beltona

  Blygold

  Chinees Restaurant DONG HUI

  Chinees Restaurant Jasmin Palace

  DBA Zonwering

  DDM Demontage BV

  De Koperen Bel

  De Rooij Tuinen

  De Vier Balken

  De Zaak in Recht

  Drukkerij Van Rooijen

  ERA De Koning

  Expo Flora Harmelen BV

  Ferry-G

  Fruitbedrijf Vernooij

  Fysiotherapie Body &Balance

  Fysiotherapie Bodyproof

  Gebroeders van der Heiden

  GijsKoud BV

  Goes Handling Centre BV

  Groentehandel Bos

  Haarshout V.O.F.

  ING

  Inter.Verhuis- en Transportbedrijf W. van Haarlem B.V

  Intratuin Leidsche rijn

  J.J.M. Bos Beheer

  Juwelier Wolters

  Kuipers & Claassen

  Kwekerij Kosterman

  Leidsche Rijn hoveniers

  Lodder Bonsai BV

  Makelaardij Symons Dolata

  Notariskantoor Hagen

  Opmaat De Bruin

  Ouderijn Meubel

  Peter de Rooij Hovenier

  Reclamemakers R & B

  Restaurant Kort-Jak

  Rodenburg Gereedsschap

  Schadenet Rosenboom

  Schildersbedrijf Hoogstraten

  Schildersbedrijf J Nietveld

  Slagerij Dirkse

  Slagerij Rodenburg

  Slagerij van Schie

  SNS

  Stichting Regio voetbal

  Supportersclub PVCV

  The Grill Brothers

  Transportbedrijf Van de Gun & ZN

  Tuincentrum Van Kleinwee

  ‘t Wapen van Haarzuylen

  Van den Bosch Beheer BV

  Van Oort woningstoffering

  Van Zuylen

  VDK Taxi

  VGB Bouw- en Aannemingsbedrijf