• Sponsoren

  PVCV (Patronaats Voetbal Club Vleuten) is een bloeiende voetbalvereniging. De club is opgericht in 1932 en bestaat uit een jeugd- en seniorenafdeling en is sinds enige tijd ook actief met een G-elftal. De laatste jaren is het ledenaantal van de club enorm gegroeid. De vereniging telt nu meer dan 1.350 voetballende leden, waarvan meer dan 1.000 Jeugleden en 350 senioren. Het totaal aantal leden inclusief kader en officials ligt boven de 1.500. Daarnaast nog een groot aantal vrijwilligers, supporters en leden van de Supportersvereniging. Met name in de jeugdelftallen is de aanwas van nieuw voetbaltalent onverminderd groot. Ook in de toekomst toe verwacht PVCV te blijven groeien. In het seizoen 2020|21 verwachten wij de 100 teams te passeren. Dit biedt vele mogelijkheden voor sponsoren om zich onder een breed publiek te presenteren en hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

  Met een professioneel jeugdplan en een duidelijke visie, waarin steeds meer gediplomeerde (jeugd-) trainers aan het werk zijn binnen de vereniging, kan PVCV de toekomst rooskleurig tegemoet zien.

  Door nieuwbouw in Vleuterweide en Leidsche Rijn heeft PVCV een veel groter bereik gekregen en liggen er voor u als sponsor diverse mogelijkheden om nieuwe bewoners te bereiken die tot uw doelgroep behoren. Met uw sponsoring kunnen we een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren. Naast het feit dat u dit mogelijk maakt, profiteert uw bedrijf van de positieve uitstraling van een betrokken vereniging met een breed draagvlak in het hart van Leidsche Rijn!

  Er zijn diverse mogelijkheden om PVCV te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met de met de sponsorcommissie, u kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar: sponsorcommissie@pvcv.nl. Naast "standaard" sponsorpakketten is uiteraard ook maatwerk mogelijk!

 • Kleding

  Eenheid in uniforme wedstrijdkleding
  PVCV wil graag één vereniging uitstralen onder andere door uniformiteit in de wedstrijdkleding. PVCV heeft sinds seizoen 2020/2021 een kledingplan is samenwerking met sportmerk ROBEY. Met ingang van seizoen 2020/2021 zal ROBEY Sportswear de wedstrijdkleding gaan verzorgen. Het kledingplan biedt PVCV tevens de mogelijkheid grotere sponsoren te binden aan onze club en een sterkere samenwerking aan te gaan.

  Wedstrijdshirtsponsors Simpel.nl en Plus Giel Smits
  PVCV heeft daartoe Simpel.nl en Plus Giel Smits bereid gevonden. De overeenkomsten met deze sponsoren zijn begin 2020 verlengd voor nog drie seizoenen. Hierdoor is sponsoring van wedstrijdtenues voor de jeugd niet meer mogelijk voor individuele sponsoren. Voor de senioren is het sponsoren van wedstrijdtenues wel mogelijk.

  Sponsoring overige kleding en materialen
  Het sponsoren van individuele teams is voor zowel jeugd als senioren natuurlijk wel mogelijk voor overige kleding en materialen. Hierbij kunt u denken aan trainingspakken, jassen, tassen en inloopshirts. Om u hiervan een eerste beeld te geven vindt u hieronder sponsorpakketten die eenvoudig zijn aan te schaffen voor het team van uw keuze.  

  Wijtman Sport in Leidsche Rijn Centrun verzorgd levering alle kleding
  PVCV heeft hiervoor afspraken gemaakt met ROBEY Sportswear en met Wijtman Sport gevestigd in Leidsche Rijn Centrum. Deze zullen vanaf seizoen 2020/2021 de leveringen gaan doen van alle kleding. Hoe dit proces straks in zijn werk gaat zullen we u later nog over informeren. Dat betekent dat alle jeugdteams spelen in de kledinglijn van ROBEY. De kledingsponsoring is afgestemd op de uniforme PVCV-kledinglijn en dat is de reden waarom er geen andere kledingmerken binnen onze vereniging worden toegestaan!

  Contact Sponsorcommissie
  Om te zorgen voor goede afstemming wordt iedere kledingsponsoring op maat, ook in kleine omvang, door de sponsorcommissie persoonlijk afgestemd met de sponsor. We willen hiermee waarborgen dat de sponsoruitingen in lijn zijn met het beleid. Sponsoren van kleding gaat uitsluitend via de sponsorcommissie van PVCV. Alle informatie of het opvragen van offertes voor kledingsponsoring kunnen via de mail sponsorcommissie@pvcv.nl.

 • Hoofdsponsors

  Hoofdsponsors PVCV
  PVCV wordt op dit ogenblik ondersteund door een aantal hoofdsponsors, zij ondersteunen zowel in specifieke als algemene zin. De drijfveren om PVCV te sponsoren lopen uiteen. Maar er is een belangrijke overeenkomst: ze dragen PVCV allemaal een warm hart toe.

  De sponsoren vinden het bovendien belangrijk dat PVCV over extra financiële middelden kan beschikken om aan haar sociaalmaatschappelijke en sportieve ambities invulling te kunnen geven. 

  JEUGD:

   

  BOVENBOUWSELECTIE:

   


  G-TEAM:

   

   

  PVCV 1:

   

  VERLICHTING SPORTPARK:

 • Bordsponsors

  Bordsponsors
  Naast onze hoofdsponsors wordt PVCV ook ondersteund door een groot aantal andere sponsors die dit bijvoorbeeld doen in de vorm van een reclamebord langs ons hoofdveld of een advertentie op onze website.

  In alfabetische volgorde zijn dit de volgende bedrijven:

  Aannemersbedrijf van Lint                 

  Accountantskantoor Blom             

  Accountantskantoor Stolwijk

  Afbouwbedrijf E.Flier                         

  Arag Rechtsbijstand                     

  Autorijschool LES

  Bakkerij Akkermans                           

  Barbara Uitvaartverzorging           

  Beltona

  Blygold                                             

  Chinees Restaurant DONG HUI       

  Chinees Restaurant Jasmin Palace

  DBA Zonwering                                 

  DDM Demontage BV                     

  De Koperen Bel

  De Rooij Tuinen                               

  De Vier Balken 

  De Zaak in Recht

  Drukkerij Van Rooijen

  ERA De Koning

  Expo Flora Harmelen BV

  Ferry-G

  Fruitbedrijf Vernooij

  Fysiotherapie Body & Balance

  Fysiotherapie Bodyproof

  Gebroeders van der Heiden

  GijsKoud BV

  Goes Handling Centre BV

  Groentehandel Bos

  Haarshout V.O.F.

  ING

  Inter.Verhuis- en Transportbedrijf W. van Haarlem B.V

  Intratuin Leidsche rijn

  Isero

  J.J.M. Bos Beheer

  Juwelier Wolters

  Kuipers & Claassen

  Kwekerij Kosterman

  Leidsche Rijn hoveniers

  Lodder Bonsai BV

  Makelaardij Symons Dolata

  Notariskantoor Hagen

  Opmaat De Bruin

  Ouderijn Meubel

  Peter de Rooij Hovenier

  Reclamemakers R & B

  Restaurant Kort-Jak

  Rodenburg Gereedsschap

  Schadenet Rosenboom

  Schildersbedrijf Hoogstraten

  Schildersbedrijf J Nietveld

  Slagerij Dirkse

  Slagerij Rodenburg

  Slagerij van Schie

  SNS

  Stichting Regio voetbal

  Supportersclub PVCV

  The Grill Brothers

  Transportbedrijf Van de Gun & ZN

  Tuincentrum Van Kleinwee

  ‘t Wapen van Haarzuylen

  Van den Bosch Beheer BV

  Van Oort woningstoffering

  Van Zuylen

  VDK Taxi

  VGB Bouw- en Aannemingsbedrijf