• Spetterende prijzen voor jeugd met ledenwerving Club van 50!

  Het bestuur van de supportersvereniging PVCV: Frank Vernooij, Herman Francken en Kees van Rijnsoever
   
   
  PVCV is een club met een inmiddels 86-jarige historie. De kracht van de club zit hem in het dorpse Vleutense karakter, waarin plek is voor iedereen! Een andere reden waarom de club al zolang heeft kunnen bestaan zit hem in het feit dat de club altijd gedacht heeft aan haar toekomst en zodoende altijd in beweging is geweest. Wanneer je alleen al kijkt naar de jaren in het nieuwe millennium, is de club in aantal leden ruim verdubbeld, heeft het een nieuwe kantine gekregen, zijn kunstgrasvelden aangelegd, heeft het er sinds kort ook nog eens een extra veld bij gekregen en is de 'Kees van Rijnsoever-tribune' inmiddels bekleed met heerlijke stoeltjes. Dit alles had nooit van de grond gekomen zonder de hulp van de supportersvereniging van PVCV, een instituut dat in goede en in slechte tijden altijd voor de club heeft klaargestaan met de nodige financiële ondersteuning voor tal van doeleinden.
   
  Om de toekomst van PVCV ook weer voor de nabije toekomst te kunnen borgen en weer mooie dingen te kunnen realiseren, heeft de supportersvereniging besloten een challenge met de jeugd aan te gaan, waarbij er € 500,00 te verdienen is! Dat gaat niet zomaar: we zullen er natuurlijk wel wat voor moeten doen!
   
  De 'Club van 50' is een club van mensen, die PVCV een warm hart toedragen. Zij bouwen middels het doneren van € 50,00 per jaar mee aan de toekomst van ons mooie cluppie en zijn op zoek naar nieuwe leden! Verdien dan ook nu € 500,00 met jouw team door voor zondag 24 februari 2019 de meeste nieuwe leden aan te dragen met jouw team middels het onderstaande inschrijfformulier (prijzen vanaf minimaal 3 aanmeldingen). Vergeet hierbij op het formulier niet te vermelden vanuit welk team de inschrijving wordt gedaan! De hiermee verdiende €500,00 kun je besteden in de PVCV shop om allemaal nieuwe spullen te kunnen aanschaffen voor jouw team. Dus papa's, mama's, oma's. opa's en buren: help mee te bouwen aan onze prachtige club en schrijf je in bij de 'Club van 50'! Kijk voor meer info op https://www.pvcv.nl/supportersvereniging/.
   
  Indien het formulier niet goed zichtbaar is (op sommige mobiele apparaten, klik dan hier: https://docs.google.com/forms/d/119RCpT8qeDNa9OquEFBEKKj_e_QAIy9KRqqnsjDBxvQ/edit)