• Sophie (O15) op stage bij Feyenoord!

  Het gaat goed met onze meiden! Ook Sophie – keeper bij de JO15 – mocht afgelopen week op stage. Aan de slag bij de Vrouwen Beloften van Feyenoord! Sophie heeft een goede indruk achtergelaten en er volgen wellicht nog een aantal trainingen bij de meiden van Feyenoord.

  Sophie: “Echt heel leuk om bij de Feyenoord te kunnen trainen een meekijken met die oudere meiden. En dat vlakbij Stadion Feijenoord. Binnenkort hopelijk nog een aantal keer naar Rotterdam.”

  Het vrouwen beloftenteam is voor meiden en jonge vrouwen tot en met 18 jaar waarbij drie dispensatie spelers ouder dan 19 jaar mogen mee spelen. De Beloften competitie is de kraamkamer voor de Vrouwen Eredivisie.

  Eerder berichtten we al over de selectietrainingen van Lotte en Senne bij Ajax voor het Ajax Talententeam. En dat Vlinder meedoet aan de Ajax talententrainingen voor meiden in de O12.

  Bij PVCV voetballen de meiden in de JO8 t/m JO12 samen met de jongens. En óók vanaf de O13 kunnen meiden zich met talent en doorzettingsvermogen in de selectie spelen. Lotte (O16), Senne (O16), Sophie (O15) en Tess (O13) zijn daar het voorbeeld van.

  PVCV, méér dan een club!
  Interesse om bij PVCV te voetballen? Ouders kunnen hun kind vanaf 4 jaar inschrijven bij PVCV voor een speelse kennismaking met het voetbal bij de benjamins. Competitievoetbal is er vanaf 7 jaar. Kijk voor lidmaatschapsinformatie op pvcv.nl/lidmaatschap en schrijf je in via pvcv.nl/lid-worden. Specifieke vragen m.b.t. meidenvoetbal bij PVCV? Mail dan naar meidenvoetbal@pvcv.nl.