• Slordig begin, maar uitstekend herstel!

    Binnen enkele minuten was het al raak. Jesper ging door waar hij vorige week mee was gestopt en liet de keeper kansloos na een mooie rush! Dit leek een goede opmaat voor een goede pot voetbal, maar het was erg slordig de eerste 10 minuten. Onze gasten uit Zeist waren gevaarlijk met lange ballen van achteruit. Onze keeper, Koen, was echter alert en kwam steeds goed zijn doel uit om de ballen onschadelijk te maken. Desalniettemin wist Jonathan toch nog 2x te scoren.

    Na een bemoedigend woordje door Mohammed (we kunnen het wel, maar niet zo slordig!) ging het de tweede 10 minuten een stuk beter! Amin begon aan een lange solo, en wist Brent met een prachtige pass vrij te spelen. Brent aarzelde geen moment en knalde de bal onhoudbaar in het doel. Amin en Fabian wisten elk te profiteren van foutjes achterin wat twee doelpunten opleverden. Ook Sven pikte zijn doelpuntje mee, waardoor de ruststand 5-2 was in ons voordeel.

    Na rust leek Jonathan er weer een wedstrijd van te willen maken, maar Fabian gaf een mooie diepe pass van achteruit op Sven die de marge weer op drie doelpunten bracht. Ook op de 6-4 van Jonathan had PVCV een antwoord. Koen, die de hele wedstrijd met passjes strooiden, zette Fabian alleen voor de keeper wat de 7-4 opleverde. Voor de statistieken maakte Jonathan nog de 7-5. Wederom gefeliciteerd jongens!